Новини ЗМІ

"Оболонь-Бровар": на перерву - з класним настроєм

09:42, 21 жовтня 2013

Востаннє "Оболонь-Бровар" перемагав ще 21 вересня, коли у Бучі була обіграна "Енергія" з Нової Каховки. Після того матчу "пивовари" двічі поспіль поступилися з мінімальним рахунком -- 0:1 "Скалі" та "Шахтарю-3", потім двічі зіграли внічию -- 2:2 з "Тернополем" і "Макіїввугіллям". Відстань від команд першої чітвірки зростала стрімкими темпами, здавалося, що й самі футболісти вже не вірять у свої сили, двоє з них, Вовченко і Маринчук навіть полишили клуб... І лише тренерський штаб продовжував розбирати гру коллективу, та вказувати підопічним на їх помилки.

"Сталь" з Дніпродзержинську приїхала до столиці у статусі лідера другої ліги, вигравши п`ять матчів поспіль. В очікуванні шостої вікторії улюбленців до Києва завітало й близько 30-ти вболівальників дружини Володимира Мазяра. 

1112

Господарі вийшли на поле "Оболонь-Арени" у вже традиційному складі, тільки Онопка у воротах замінив Дяченко, що повернувся зі збірної України (U-20), також відбув дискваліфікацію Корольчук й зайняв місце на вістрі атаки. Саме Артем й відкрив рахунок у матчі. Господарі отримали право на кутовий, а наш бомбардир вкотре показав неабиякі еквілібристичні таланти (може він не Крауч, а Ібрагімович?) й відправив м`яча під поперечку. Святкуючи взяття воріт Вітіва, "біло-зелені" імітували качання немовляти. Таким чином, партнери привітали Заварова, в якого напередодні народилась донька.

222

Не встигли трибуни заспокоїтись, як їм знову довелося скористатися долонями й голосовими зв`язками. Це Майданевич прибрав опонента і вдарив у дальній кут -- 2:0. Є перший м`яч Олексія у сезоні. На куражі кияни зовсім забули про захист й дали можливість Кулішу дещо покращити ситуацію "сталеварів". 2:1.

3

У перерві в голову лізли різні думки, більшість з яких дуже бентежили. Скільки очок вже було втрачено, коли "Оболонь-Бровар" не втримував перемогу...

Але початок другої половини зустрічі хутко переключив настрій сподівань на оптимістичну хвилю. Спочатку після потужного пострілу Корнєва й рикошету м`яч опинився у Іващенко, який спокійно розстріляв ворота, а потім Фаворов забив свій черговий гол, замкнувши подачу Гордійчука зі штрафного. 4:1, вболівальники співають, і навіть похолодання, що саме у суботу завітало до Києва, не стало на заваді щирій радості від перебування на стадіоні.

45

Звичайно, "пивовари" не були б "пивоварами", якби зберегли свої ворота у цілості. Малін повторив гол Фаворова, а під кінець зустрічі господарів рятували Дяченко, поперечка, відважні захисники... І, слава Богу, врятували. Таким чином на перерву (наступний тур команда пропускає) кияни йдуть у гарному настрої. 

"Оболонь-Бровар" -- "Сталь" Д -- 4:2

Голи: Корольчук (36), Майданевич (41), Іващенко (52), Фаворов (61) -- Куліш (43), Малін (69).

"Оболонь-Бровар": Дяченко, Лещенко, Черемісін, Іашвілі, Кіцута, Корнєв, Фаворов (Таран, 88), Майданевич (Проневич, 71), Іващенко (Литовчак, 81), Остапенко (Гордійчук, 34), Корольчук (Купрій, 90+2).

Запасні: Онопко, Березанський.

Головний тренер: Сергій Солдатов.

"Сталь" Д: Вітів, Адамюк, Пінчук (Плієв, 64), Бурлин (Малін, 62), Платунов, Степанишин (Шутов, 35), Каленчук, Коваленко, Котляр (Алієв, 59), Дністрян (Балаян, 68), Куліш.

Запасні: Рипновський, Кучеров.

Головний тренер: Володимир Мазяр.

19 жовтня. Київ. "Оболонь-Арена". +5`С. 800 глядачів.

Арбітр: Р.Бохняк (Севастополь), ассистенти: Ю.Вашкевич (Чернігів), Є.Гашков (Луганська обл.). Інспектор ФФУ: С.Морозов (Миколаїв).

Попередження: Дяченко (90) -- Каленчук (51), Платунов (67).

Статистика матчу

11 (5) * Удари * 10 (3)

5 (3) * Удари в площину * 6 (2)

3 (3) * Кутові * 4 (1)

0 * Офсайди * 1 (1)

21 (7) * Фоли * 13 (7)

Після матчу

Сергій Солдатов: "Напередодні матчу, через невтішні результати, в команді були не найкращі настрої. Одначе хлопці зібралися, виконали тренерську установку, й у гарному стилі виграли цю дуель. Я довіряю своїм футболістам, а вони довіряють мені. За таких умов працювати -- справжнє щастя".

Олексій Майданевич: "Після голу Артема можна було діяти більш розкутіше, й як наслідок мені також вдалося відзначитися м`ячем... "Мир", "Славутич", "Тернопіль", "Сталь" (хто б з них не займав перше місце у таблиці) -- рівні за класом команди. Інша справа, що нам у деяких матчах дуже сильно не щастило. Сподіваюся, надалі нам буде більше фартити й ми займемо місце, на яке заслуговуємо. Яке? Звісно, перше".

Артем Фаворов: "Згідний з Олексієм. За грою ми не поступалися жодному супернику. Інша справа, що діємо ми по різному, буває граємо першим номером, буває -- другим. Яка тактика ефективніша покаже час. Що стосується матчу проти "Сталі", то, в першу чергу, він запам`ятається пристойною реалізацією, адже ми забили десь 60 % від створених моментів".

ФК "Оболонь-Бровар"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору