Новини ЗМІ

«Славутич» Черкаси – «Гірник» Кривий Ріг 1:1 (1:0)

09:39, 21 жовтня 2013

Дата матчу – 19.10.2013 р.

18 тур. Черкаси. Центральний стадіон. 1200 глядачів. +11.Поле – 4. Початок о 16.00.

 

Арбітри: М.Козиряцький (м.Запоріжжя), О.Вітт (м.Київ), А.Пошелюзний (м.Маріуполь).

Спостерігач арбітражу: І.Калита (м.Чернівці).

 

«Славутич»: Я.Швець, О.Крещик (Р.Худченко, 46), О.Полуницький, О.Музика, О.Обревко, Р.Мироненко, Ф.Ємельянов (І.Шишкін, 81), О.Лобов, Я.Захаревич (О.Шимко, 89), Є.Ушаков (С.Чеботарьов, 66), Р.Дацюк (Р.Полтавець, 82).Запасні: Т.Чоларія, О.Лівіцький. Тренер: І.Петров.

«Гірник»: Р.Гурін, С.Васильєв, І.Ходуля, В.Павлов, А.Голуб, С.Довбун (І.Бука, 78), С.Гвоздевич (О.Горват, 55), І.Черник (Є.Давиденко, 74), В.Рябов (В.Сухоруков, 90+3), Г.Гаранян (А.Пашковський, 63), А.Ільяшов.  Запасний: І.Фельде, І.Христусь. Тренер: Г.Приходько.

 


Голи: О.Полуницький (22) – А.Ільяшов (71).

Попередження: О.Крещик (11), О.Обревко (30) – С.Гвоздевич (21), І.Ходуля (68), О.Горват (89).

Вилучення: О.Обревко (51, повторне попередження).

 

У Черкасах центральний матч вісімнадцятого туру завершився бойовою нічиєю – місцевий «Славутич» та криворізький «Гірник» не виявили поміж себе сильнішого. Ключовим у звітній грі стало вилучення гравця у складі господарів на початку другого тайму.

Обидві команди розпочали гру без розвідки, вочевидь, тренерські штаби досконало вивчили манеру гри свого опонента. У черкащан особливою активністю вирізнявся правий фланг, де на пару хазяйнували Олександр Обревко та Ярослав Швець, відчутною була перевага господарів і у центрі поля.

Перший небезпечний момент виник на 15-ій хвилині: Захаревич, змістившись праворуч, завдав удар по воротах приїжджої команди – голкіпер «гірників» не зміг зафіксувати шкіряну сферу, натомість Євген Ушаков змарнував свій шанс на добиванні.  Біля протилежних воріт Андрій Ільяшов у супроводі захисників пробив у воротаря «червоно-біло-синіх».

Рахунок у матчі було відкрито в середині першого тайму: навіс Ярослава Захаревича замкнув центральний захисник черкащан Олександр Полуницький, який вдало підключився на розіграш стандарту. Господарі не збиралися зупинятися на досягнутому: Роман Дацюк вивів один на один Євгена Ушакова, проте напарник по нападу пробив поряд із дальньою стійкою.

Після перерви за фол у нападі(!) і повторне попередження був вилучений Олександр Обревко. Здавалося, черкащани і не помітили зменшення свого складу на одну «бойову одиницю». Подачу Дацюка з лівого флангу Євген Ушков завершував ударом головою – м’яч струсонув поперечку «Гірника». За мить все той же Ушаков не встиг на простріл Олександра Лобова.

Поступово з середини другого тайму ігрова ініціатива перейшла до гостей. На 71-ій хвилині Андрій Ільяшов, прослизнувши повз центр захисту славутчан, реалізував чисельну більшість.  Через десять хвилин після удару Ільяшова з-за меж карного майданчика за черкащан зіграла поперечка. Мав гарну нагоду вразити ворота господарів Сергій Васильєв – Ярослав Швець у кидку парирував підступний удар у нижній кут.

І все ж останнє слово залишилося за черкащанами. На п’ятій компенсованій хвилині під час стрімкої контратаки Сергій Чеботарьов вивів у прорив Шимка, проте Олександр не зміг переграти голкіпера гостей Романа Гуріна. У наступній атаці простріл Шимка з флангу мав нагоду замкнути Роман Худченко.

Заключний матч першого кола підопічні Ігоря Петрова проведуть на виїзді проти ФК «Карлівка».

ФК "Славутич"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору