Новини ЗМІ

ФК «Тернопіль» втрачає очки з «Макіїввугіллям» і… виходить на перше місце

09:36, 21 жовтня 2013

ФК «Тернопіль», який привчив своїх вболівальників до перемог на домашньому стадіоні навіть у матчах із сильними суперниками, сьогодні не здолав аутсайдера «Макіїввугілля».

Тернополяни намагалися з самого початку матчу гостро атакувати, але забити швидкий гол не вдалося. Гості ж впродовж всього поєдинку грамотно оборонялися, зустрічаючи футболістів ФК «Тернопіль» вже в центрі поля, а у свої штрафній грали максимально щільно.

Як наслідок господарі завдали лічені удари по воротах суперника. Не вдавалося сьогодні добитися результату і при розіграші стандартів. Найкращу нагоду забити мав на 80-ій хвилині Богдан Семенець, який з 5-ти метрів завдавав прямого удару головою, однак захисник в останній момент встиг підставити ще свою голову, і м’яч пролетів над перекладиною.

Під завершення поєдинку футболісти «Макіїввугілля» побачили, що мають всі шанси вивезти з Тернополя очко і почали найрізноманітнішими хитрощами затягувати час. Господарі попри спроби влаштувати штурм на заключних хвилинах, забити не змогли.

Матч так і завершився нульовою нічиєю.

Попри втрату очок, ФК «Тернопіль» вийшов на перше місце, оскільки лідер Другої ліги дніпродзержинська «Сталь» програла «Оболоні» 4-2.

А у наступному турі визначиться, хто ж стане лідером першого кола – тернополян чекає виїзд до Дніпродзержинська.

Як продемонстрували попередні ігри, футболісти ФК «Тернопіль» належно налаштовуються на сильних суперників і дають їм гідний бій. А от з аутсайдерами нашій команді грається наразі чомусь важче…

ФК "Тернопіль"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору