Новини ЗМІ

ФК "Енергія": невтішний рахунок у Запоріжжі

10:15, 16 жовтня 2013

«Металург» (Запоріжжя) – «Енергія» – 11:2 
14 жовтня. м. Запоріжжя, УТБ ФК «Металург»

Арбітр: В'ячеслав Валуєв. 

«Металург»: Старцев (Грдлічка, 46), Баліч (Сахневич, 46), Монахов (Тейку, 46), Рудика (Помазан, 53), Опанасенко (Ульянов, 46), Максимов (Годін, 53), Гавриш, Штурко (Юсов, 53), Сержио, Платон (Лео, 53), Шевчук (Лазарович, 53).
Тренер : Сергій ПУЧКОВ.

«Енергія»: Остапенко (Зелінський), Щербина, Черній, Шешеня (Горбачов), Арутюнян, Солович, Ковальчук (Цвик), Комягін (Мостіпан), Логвиненко (Котов), Скоцький, Риженко.
Тренер: Юрій ОКУЛ.

Голи: Платон (2, 16, 50), Шевчук (37), Штурко (43, 48), Годін (67), Лео (71, 72, 80), Юсов (73) - Солович (39), Комягін (65 - п.).

Пропуск туру в чемпіонаті України «Енергія» заповнила контрольним матчем із запорізьким «Металургом». Попри те, що господарі зустрічі наразі перебувають на передостанньому місці у Прем’єр-лізі, новокаховчани не змогли зав’язати конкурентну боротьбу із запоріжцями. Різниця в класі таки доволі відчутна. Значно вищі швидкості, робота з м’ячем, індивідуальна майстерність «металургів» помножені на низку грубих помилок наших оборонців призвели до невтішного рахунку. У відповідь на одинадцять м’ячів у свої ворота, «Енергія» провела лише дві результативні атаки. В нашої команди голи на рахунку Соловича, який вдало замкнув передачу партнера з правого флангу, а також відзначився Комягін. Капітан забив з пенальті після фолу на Риженкові. Щоправда, по ходу матчу гості мали ще кілька непоганих нагод відзначитися. Зокрема, з близької відстані не змогли переграти воротаря «Металурга» Цвик, Мостіпан і тіж таки Солович з Комягіним. 

Невтішний рахунок у ЗапоріжжіКоментар головного тренера «Енергії» Юрія ОКУЛА:
«Зіграли незграбно в обороні. Центр захисту просто розсипався у простих ситуаціях і під тиском суперника. То м’яч не зупинили, то заплуталися, то обводити нападників почали... Гадаю, це потрібний урок для наших хлопців. Звичайно, рахунок незадовільний, він не всиляє оптимізму. Тим не менш, я думаю, що кожен з нашої команди побачив, до чого йому варто прагнути, куди рости. Сподіваюся, спаринг піде нам на користь».

ФК "Енергія"



Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору