Новини ЗМІ

ФК «Тернопіль» везе очко із Києва після матчу з «Оболонь-Броваром»

09:15, 10 жовтня 2013

У поєдинку з ФК «Оболонь-Бровар», який сьогодні проходив у Києві, тернополяни вже у першій 5-ихвилинці мали непогані нагоди двічі відзначитися.

Однак що Богдану Семенцю, що Василю Чорному завадили оборонці господарів.

Згодом на полі точилася рівна боротьба.

А на 25-ій хвилині «пивовари» провели стрімку контратаку. Тернопільські захисники «провалилися», Андрій Дубчак, який єдиний залишався в оборонній зоні, не зміг завадити форварду гостей Артему Корольчуку себе обійти, вийти сам на сам з воротарем і забити гол, 1-0.

Футболісти ФК «Тернопіль»  не знітилися і вже через 10 хвилин відігралися. Василь Чорний запресингував захисника, а коли той віддавав м’яч воротареві, пас вийшов заслабким і м’яч опинився у форварда тернопільської команди. Захисник намагався виправити ситуацію, однак зробив це з порушенням правил у своєму карному майданчику.

Сергій Атласюк з 11-метрового не схибив, 1-1.

У другому таймі команди продовжували обмінюватися гострими випадами. Першими успіху знову добилися господарі. Їхня багатоходівка завершилась влучним ударом у дальній від Миколи Плетеницького кут, 2-1.

Та згодом кияни знову порушили правила поблизу своїх воріт. Богдан Семененць обіграв захисника і вже виходив віч-на-віч з воротарем, як отримав удар ззаду по ногах. Суддя, не задумуючись, призначив пенальті у ворота господарів. Штатний пенальтист ФК «Тернопіль» Сергій Атласюк вдруге розрядив свою «гармату», зробивши рахунок 2-2.

У час, що залишався, обидві команди намагалися таки вирвати перемогу, однак нічия стала справедливим результатом цього непростого для тернополян поєдинку.

ФК "Тернопіль




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору