Новини ліги

Друга ліга. Анонс матчів 16-го туру

09:18, 9 жовтня 2013

Команди другої ліги не відстають від колективів вищого і другого за рангом дивізіонів за напругою боротьби у верхній частині турнірної таблиці. У поточному сезоні вже п'ять команд виходили на перше місце. Після перших двох турів , коли "Славутич" на вершині ненадовго змінив " Кремінь ", лідерство захопив горностаївський "Мир" та утримувався на вершині " чарту " за підсумками дев'яти турів. У 14 -му турі вчетверте за сезон на перше місце знову піднявся "Славутич" , але після поразки від дніпродзержинської "Сталі " команда Ігоря Петрова пропустила вперед " Тернопіль" . 16-й тур може подарувати нового лідера, при цьому на перше місце претендують одразу чотири учасника перегонів.

 По-перше, криворізький "Гірник", який поступається городянам за різницею забитих і пропущених голів ( з урахуванням незіграного матчу з " Динамо", за який зараховується технічна поразка хмельницькій команді). Здавалося б, момент вельми зручний , але не варто забувати , що суперник - "Реал Фарма" , про який не так давно спіткнулися інші лідери - "Мир" і "Славутич " . Якщо Горностаївська команда зіграла внічию , то черкаська і зовсім програла. Втім , на користь криворіжців говорить їх серія з десяти матчів без поразок ( на виїзді - п'ять перемог і одна нічия). Більше того, підопічні Геннадія Приходька геть відмовилися пропускати голи у свої ворота - їх суха серія налічує вже майже 400 хвилин.

 Другим претендентом є дніпродзержинська "Сталь", на яку чекає візит до новокаховської " Енергії ". Правда, в минулому сезоні сталевари на виїзді поступилися, пропустивши гола від Данила Масюткіна на 87 -й хвилині. Цього разу захисник засмутити одного з претендентів на підвищення в класі не зможе, тому що вже виступає за " Макіїввугілля " (до слова, забив у минулому турі у ворота своєї колишньої команди, але від поразки гірників це не врятувало). Особливу увагу команді Володимира Мазяра потрібно приділити форварду Юрію Комягіну, який у поточному сезоні записав на свій рахунок вже сім м'ячів.

 Посунути " Тернопіль" може і " Шахтар- 3". Для цього їм потрібно обіграти "Гірник- Спорт", що йде восьмим. Останні три матчі між цими суперниками незмінно закінчувалися перемогою "Шахтаря". У листопаді минулого року, коли команди зустрічалися останнього разу, донеччани перемогли з рахунком 5:0, але тоді за гірників ще забивали Сергій Болбат та Максим Малишев, які за рік доросли до Прем'єр -ліги. Перший, нагадаємо, став одним з кращих гравців у складі донецького "Металурга" у матчі з "Шахтарем", другий поки не зміг повноцінно заграти в "Зорі" через перенесену травму.

Нарешті, не варто скидати з рахунків "Тернопіль"  За словами головного тренера городян Василя Івегеша, його підопічним лідерство має додати сил. Завдання полегшує той факт, що "Оболонь- Бровар" гратиме без одного з найдосвідченіших своїх гравців - Андрія Корнєва, який відбуває дискваліфікацію.

 

"Скала" (Стрий) - "Макіїввугілля" (Макіївка)

Стрий. Стадіон "Сокіл"

Арбітр: Роман Калита ( Кіровоград).

Асистенти: Тарас Соломчак (Тернопіль), Михайло Юхименко (Луцьк )

 

"Арсенал-Київщина" (Біла Церква) - Кристал" (Херсон)

Біла Церква. Стадіон "Трудові резерви"

Арбітр: Олександр Дєдов (Сімферополь).

Асистенти: Андрій Ющишин (Тернопіль), Яна Сащина (Ужгород )

 

 "Енергія" (Нова Каховка) - Сталь" (Дніпродзержинськ)

Нова Каховка. Стадіон "Енергія"

Арбітр: Олексій Деревінський (Київ).

Асистенти: Сергій Наскалов (Мукачево), Артем Пошелюзний (Маріуполь)

 

"Кремінь" (Кременчук) - "Шахтар" (Свердловськ)

Кременчук. Стадіон "Кремінь"

Арбітр: Олег Пенюшін (Одеса).

Асистенти: Дмитро Козорезов (Одеса), Олексій Гавеля (Кривий Ріг)

 

"Шахтар- 3" (Донецьк) -"Гірник- Спорт" (Комсомольськ )

Донецьк. СТБ "Кірша"

 Арбітр: Павло Почепецький (Дніпропетровськ).

Асистенти: Євген Гашков (Луганська обл.), Катерина Кожуріна (Кривий Ріг)

 

"Динамо" (Хмельницький) - "Карлівка"

Хмельницький. Стадіон "Поділля"

Арбітр: Андрій Нізола.

Асистенти: Тарас Семанюк, Ігор Дебенко (всі - Івано -Франківськ)

 

"Реал Фарма" (Овідіополь) - "Гірник" (Кривий Ріг)

Овідіополь. Стадіон "Дністер"

Арбітр: Вадим Запрутняк (Ужгород).

 Асистенти: Дмитро Маринович (Вінниця), Заур Курбанов (Херсон)

 

"Мир" (Горностаївка) - "Енергія" (Миколаїв)

Горностаївка. Стадіон "Затіс"

Арбітр: Денис Резніков (Дніпропетровська обл.).

Асистенти: Олексій Полянин (Сімферополь), В'ячеслав Малок (Севастополь)

 

"Оболонь-Бровар" (Київ) - "Тернопіль"

Київ. "Оболонь-Арена"

Арбітр: Станіслав Марулін (Херсонська обл.).

 Асистенти: Денис Сердюк (Полтава) , Валерій Кисельов (Суми)

 UA-Футбол




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору