Новини ЗМІ

Василь Івегеш: «Перше місце додасть нашим футболістам ще більшої наснаги»

08:47, 7 жовтня 2013

Коментар головного тренера ФК «Тернопіль» Василя Івегеша після поєдинку зі «Скалою», в якому тернополяни перемогли з рахунком 2-0:

– Хоча ми зі «Скалою» перед матчем були на різних полюсах: вони – на 2-му місці знизу, а ми – на 2-му зверху, – на установці я хлопцям одразу сказав: «Це західноукраїнське дербі, не поступимось ми, але і стрияни не поступляться». Знали, що вони будуть битися до останнього. Ми мали трохи незначну перевагу і більше моментів, а в кінці матчу за рахунок кращих фізичних кондицій таки дотиснули суперника. Гра вдалася і своєю перемогою ми зробили подарунок усім вчителям та собі з нагоди професійного свята, адже ми теж усі вчителі.  

– Чи чекали такого опору від «Скали»?

– Чекали, бо ми вже добре знаємо цю команду, не вперше з ними граємо, знаємо їх непоступливість. До того ж, «Динамо» (Хмельницький) сьогодні не виїхало на виїзний поєдинок. По суті, «Скала» лишається другою командою Західної України і вони докладають всіх зусиль, щоб піднятися вище. «Скала» продемонструвала, що перебуває в таблиці не на своєму місці. Бажаємо їм перемог, але вже з іншими суперниками.

– Чи не стане важче грати після того, як опинилися на першому місці, адже суперники тепер ще більше уваги зосередять обороні своїх воріт?

– Ми довго йшли до цього, щоб стати лідером. Команда йшла на 2-3-му місці, і ніхто в це не вірив, а от ми вже на першому. Думаю наш президент Сергій Надал після повернення буде приємно вражений, адже коли він їхав, ми були на 3-му місці, а тепер – лідируємо. І хлопцям це місце додасть наснаги. Фізична підготовка і вольові якості в них достатні, тому й надалі виходитимемо на поле з думкою про перемогу. Хоча попереду нас чекають міцні команди.   

ФК "Тернопіль"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору