Новини ЗМІ

ФК "Оболонь Бровар": жахіття компенсованого часу

08:36, 7 жовтня 2013

Колись "чемпіоном" з втрачених очок у кінцівках матчів вважалося київське "Динамо". Добуваючи потрібний результат, "біло-сині" частенько відходили назад й грали "на утримання", але у більшості випадків пропускали м`ячі, які потім вже не могли відіграти. Останніми роками ця "традиція" зникла й динамівці навпаки стали забивати голи у останні хвилини зустрічей. Як, наприклад, у недільному матчі проти "Ворскли". Одначе вже через декілька днів зустріч з "Рапідом" показала, що хвороба просто перебувала у режимі сну.

Може то в Києві повітря таке, та інший столичний коллектив "Оболонь-Бровар" також підхопив цей вірус. В трьох з чотирьох програних "пивоварами" поєдинках вирішальні м`ячі підопічні Сергія Солдатова пропускали перед тим, як вже бачили перед собою фінішну ленту. Також на останніх хвилинах була втрачена перемога над хмельницьким "Динамо".

Взагалі-то такі тенденції прийнято вважати наслідком втраченої концентрації. Але у випадку "біло-зелених" цей аспект не є вірним. Скоріше тут має місце фактор Фортуни, а точніше її відсутність на матчах "пивоварів". Команда кожного матчу має велику кількість моментів, але не може їх реалізувати. Зате пропускає колектив буквально на рівному місці.

На жаль, зустріч з "Шахтарем-3" не стала виключенням. Один Іващенко наніс силу-силенну ударів по воротах Гриценка. Крім Олександра били Фаворов (кіпер класно зреагував), Кіцута (мало не заламав поперечку, пробиваючи з 28-ми метрів), Корольчук і Купрій. У гостей же, по суті, була одна можливість, яку вони реалізували. Кравченко, який вийшов на заміну на 77-й хвилині, за рахунок індивідуальних дій отримав можливість для удару з меж карного майданчику киян, і влучив у дальній кут.

А ось з замінами у "Оболонь-Бровара" у п`ятницю було не дуже. Всі гравці, що вийшли на підсилення, ним не стали. А Купрія і взагалі довелося знімати з гри через півгодини після його виходу. Також не так плідно, як зазвичай діяв Корольчук. Найприкріше, що кращий гравець у складі столичного колективу, Корнєв, отримав четвертого "гірчичника" у сезоні й не допоможе партнерам у наступному матчі. Доречі, поєдинок проти "Тернополя" буде першим для капітана, який він пропустить у нинішньому чемпіонаті.

З позитивного можна зазначити лише виклик кіпера "пивоварів" Дяченка до лав резервної молодіжної збірної України. Так звана "друга молодіжка" під керівництвом Володимира Горілого й Сергія Попова буде проходити збір у Криму. Доречі, на матчі у Бучі були присутні троє тренерів збірних. Наставник "молодіжки" Сергій Ковалець і тренер національної команди Олександр Заваров завітали на стадіон подивитися на виступ своїх синів, що грали по різні боки барікад. А Олександр Петраков одразу після матчу розпочав тренування збірної (U-19), яка невдовзі прийме участь у кваліфікації на юніорський Чемпіонат Європи.

CAM00289  

"Оболонь-Бровар" -- "Шахтар-3" -- 0:1

Гол: Кравченко (90).

"Оболонь-Бровар": Дяченко, Майданевич, Березанський, Черемісін, Кіцута, Іашвілі (Заваров, 65), Корнєв, Іващенко (Лещенко, 57), Фаворов (Гордійчук, 57), Проневич (Купрій, 52, Литовчак, 81), Корольчук.

Запасні: Онопко, Таран.

Головний тренер: Сергій Солдатов.

"Шахтар-3": Гриценко, Гончар, Іоша, Русланов, Янко, Скоблов, Кольцов, Білоног (Штандер, 90+4), Садоха (Ковалець, 58), Олійник (Кравченко, 77), Акімов. 

Запасні: Важинський, Гурідов, Гринюк, Праслов.

Головний тренер: Валерій Рудаков.

4 жовтня. Буча. Стадіон УТБ "Оболонь". +9`С. 300 глядачів.

Арбітр: Д.Романов (Дніпропетровськ), ассистенти: М.Юхименко (Луцьк), Д.Маринович (Вінниця). Інспектор ФФУ: О.Білорус (Черкаси).

Попередження: Корнєв (34), Березанський (43), Іашвілі (49) -- Русанов (32).

Статистика матчу

18 (9) * Удари * 8 (3)

4 (2) * Удари в площину * 3 (1)

3 (1) * Кутові * 3 (2)

3 (1) * Офсайди * 1 (1)

31 (11) * Фоли * 15 (9)

ФК "Оболонь Бровар"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору