Новини ЗМІ

«Енергія» перемагає в Макіївці

08:32, 7 жовтня 2013

«Макіїввугілля» – «Енергія» – 1:2 (0:0). 
4 жовтня. м. Макіївка, стадіон академії ФК «Шахтар», 18:30. Поле: 5, Темп.: +2. Глядачів: 50
Судді: Літвінов Г., Чопілко Т., Куценко І., Горбас С.
Делегат ФФУ: Даниленко М. 

«Енергія»: Зелінський, Щербина, Черній, Шешеня, Арутюнян, Солович, Ковальчук, Комягін, Гарібян (Котов), Логвиненко (Риженко), Скоцький (Цвик).
Запасні: Остапенко, Мостіпан, Гребєшков. 
Тренер: Юрій ОКУЛ.

Голи: Масюткін (80) – Комягін (63), Риженко (71).
Попередження: Фролов (71) – Комягін (38), Щербина (71).
Вилучення: Федотов (75). 


Новокаховчани нарешті порадували своїх прихильників перемогою. У виїзному протистоянні «Енергія» не без проблем здолала ФК «Макіїввугілля». Команда з Донецької області традиційно тримається у хвості турнірної таблиці, зрідка вистрелюючи несподіваними результатами і здобуваючи очки. Командам довелося грати при незвично низькій як для вересня температурі – лише +2 градуси. До холоду додався й неприємний дощ. Тож погода налаштовувала не на цікавий футбол, а радше на боротьбу зі стихією і з самим собою. В таких умовах гості змогли здобути і відстояти бажаний результат.
У першому таймі місцева команда виглядала значно краще. Футболісти з Макіївки створили низку небезпечних нагод біля воріт Зелінського і принаймні в трьох епізодах могли забивати. Однак наш воротар показав себе з кращого боку в цих моментах і виручав команду сейвами і перехватами. У новокаховчан на оперативний простір виходили Скоцький і Комягін, але вдало розпорядитися м’ячем у вирішальний момент не змогли.
Після перерви гостям вдалося вирівняти гру, заволодіти територіальною перевагою на половині поля суперника. Пресинг і контроль м’яча дозволив почуватися впевненіше, створити кілька моментів і головне – забити. Юрій Комягін наважився на удар з метрів 25, м’яч полетів не дуже стрімко, але кіпер гостей не розрахував його траєкторію і за мить витягав «круглого» з власних воріт. Незабаром «Енергія» подвоїла перевагу. Гарібян віддав на Цвика, той протягнув флангом і прострілив уздовж воріт, де перердачу результативно замкнув Риженко. Вітаємо Дениса з важливим голом! Після двох м’ячів гості поступово віддали перевагу макіївчанам. Місцеві футболісти старалися з усіх сил, але останніх при такій погоді лишилося зовсім мало. Втім, на один м’яч господарі таки спромоглися. Дещо невпевнено зіграв на виході Зелінський, і Масюткін переправив м’яча до воріт своєї колишньої команди, замкнувши передачу з кутового. В залишок ігрового часу господарі створили ще кілька хороших моментів, але довести справу до взяття воріт їм не вдалося.
«Енергія» здобуває четверту перемогу в сезоні після серії невдач. Наразі в нашої команди 14 очок і 15-те місце в турнірній таблиці. Очікуємо на вдалу гру і залікові бали в наступних турах чемпіонату!

ФК "Енергія"



Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору