Новини ЗМІ

Валерій Крохан: "На найближчу гру не поїдемо"

12:49, 2 жовтня 2013

Хмельницьке «Динамо» на гру у Кривий Ріг не їде і найближчим часом може припинити своє існування. У клубу немає грошей, а міська та обласна влада просто відмовили у допомозі.

Ситуацію коментує президент «Динамо» Хмельницький Валерій Крохан: «Я повідомив міського голову Сергія Мельника про те, що грошей на виїзну гру немає і я планую розпустити команду. Він же відповів, що допомагати не буде. Подзвонив губернатору Василю Ядусі, який сам сказав, щоб розпускали. Більше у боргову яму лізти я не хочу. Ви би знали скільки вже у мене боргів... Футболісти «Динамо» без зарплат роз'їхалися по своїх домівках. Гравці вже три місяці не отримують зарплати, а працівники клубу — рік. Я ж також найманий працівник. Якщо клуб припине своє існування, футболісти автоматично отримають статус вільних агентів. Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України дав нам десять днів відстрочки у проплаті внесків, шість з яких вже пройшло. Ми написали листа до ПФЛ, що через скрутне фінансове становище на найближчу гру у Кривий Ріг не поїдемо», - розповідає Крохан.

Таким чином, якщо «Динамо» зарахують технічну поразку, у клубу ще буде шанс врятуватися, але, якщо хмельничани не вийдуть на ще одну гру, їх автоматично знімуть зі змагань.

Віктор Паламарчук




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору