Новини ЗМІ

«Енергія» – «Тернопіль» – 0:1

09:14, 30 вересня 2013

«Енергія» – «Тернопіль» – 0:1 (0:0). 
29 вересня. м. Нова Каховка, стадіон «Енергія», 16:00. Поле: 4, Темп.: +15. Глядачів: 500
Судді: Балакін М., Дебенко І., Семанюк Т., Сальніков П.
Делегат ФФУ: Звягінцев В.

«Енергія»: Зелінський, Щербина, Черній, Шешеня, Горбачов, Солович, Ковальчук (Котов, 75), Комягін, Гарібян, Логвиненко (Риженко, 68), Цвик.
Запасні: Остапенко, Мостіпан, Арутюнян, Гребєшков. 
Тренер: Юрій ОКУЛ.

«Тернопіль»: Плетеницький, Курило, Пастернак, Клекот, Дубчак, Кондзьолка, Гаврилюк (Соколовський, 90+2), Полянчук (Тарабалка, 78), Куріцький (Кривий, 84), Чорний, Семенець. 
Запасні: Мельник, Бойчук, Сурмай. 
Тренер: Василь ІВЕГЕШ.

Гол: Полянчук (60).
Попередження: Горбачов (51), Щербина (65) – Пастернак (14), Чорний (82), Дубчак (86).


Черговий шанс піднятися вище у турнірній таблиці «Енергія» не використала. У матчі з новачком, але вже лідером ліги ФК «Тернопіль» наша команда поступилася з мінімальним рахунком. Маючи кілька нагод у другому таймі, аби зачепитися за очки, підопічні Юрія Окула не змогли переломити хід поєдинку. Не допомогла навіть нова осіння форма, у якій «Енергія» дебютувала проти тернополян. 

У дебюті матчу гості виглядали краще: більше контролювали м’яч, загострювали гру в нападі, не давали господарям якісно вийти у контратаки. Уже на 6 хвилині Семенець міг виводити свою команду вперед, але обігравши Зелінського, не зміг переправити м’яча до сітки: на зваді став Черній. Незабаром його партнер по нападу гостро пробив після навісу з кутового, але в рамку не влучив. А ще за кілька хвилин той таки Семенець влучає у поперечину. Момент був убивчий, але «Тернополю» не пощастило. До середини тайму «Енергія» трохи вирівняла гру: провели кілька позиційних і контратак, але реальної небезпеки біля воріт Плетеницького справа не дійшла ані разу. 
Господарі мали шанс забити майже одразу після перерви. Обігравшись із партнером Логвиненко вийшов на оперативний простір з лівого флангу. Зблизившись із воротарем, Максим проби потужно, але кіпер парирував цей постріл. М’яч відлетів знову до Максима, але друга спроба виявилася неточною. Здавалося, що «Енергія» притисла суперника і моменти виникатимуть біля воріт гостей ще частіше. Та тільки-но промайнула така думка, як «Тернопіль» повів у рахунку. Розіграш кутового завершився передачею уздовж воріт на Полянчука, який потужним ударом замкнув навіс на дальній стійці – 0:1. Через десяток хвилин новокаховчани спромоглися на адекватну відповідь. Якби Олег Солович зіграв трішки жорсткіше, м’яч від його голови міг спокійно влетіти до воріт суперника. Але навіс партнера Олег замкнув дуже тонко, тож «круглий» спокійно забрав воротар суперника. 
Ще пару моментів створила «Енергія». Ударами з далеку відзначалися Ковальчук і Щербина, але їхні спроби так само нейтралізував Плетеницький. 

У підсумку – поразка 0:1. Вкотре не можна сказати, що «Енергія» помітно поступилася за грою. Загалом гості не виглядали на голову сильнішими. Звичайно, на грі «Тернополя» сказався виснажливий поєдинок у Кубку України в середу і не менш виснажливий двобій зі «Славутичем» у попередньому турі. Та навіть у такій ситуації господарі не справилися з командою Василя Івегеша. Новокаховчанам варто активно працювати над помилками, шукати фізичні і психологічні резерви у своєму колективі. Вже зрозуміло, що зірки у складі новокаховчан не гратимуть, тож лишається сподіватися на місцевих виконавців, які повинні відстоювати честь рідного міста.

ФК "Енергія"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору