Новини ЗМІ

ФК "Оболонь-Бровар": розбилися об "Скалу"

09:06, 30 вересня 2013

Скелі завжди являли й досі являють собою чи не найголовнішого ворога мореходів. Здавалося б, технології розвиваються скажено стрімкими темпами, через 10 років людство планує створити колонію на Марсі, невже якісь архаїчні шматки каменю досі можуть приносити нам проблеми? Так. Не вірите, тоді почитайте про "Коста Конкордію".

Стрийська "Скала" приймала ФК "Оболонь-Бровар", перебуваючи на останньому місці у турнірній таблиці. Певний час у матчах з галичанами брали максимум очок всі, кому не ліньки: "Гірник", "Карлівка", "Реал Фарма", "Арсенал-Київщина...", але у 10-му турі команда створила справжню сенсацію, влаштувавши справжнє побиття на той момент лідеру турнірної таблиці -- "Миру". Підопічні Володимира Книша у гостях забили горностаївцям три голи, не пропустивши при цьому ні разу.

Відверто кажучи, саме "Скала" грала першим номером. Гості ж намагалися стримати атакуючи потуги галичан (може тому у центрі півзахисту у парі з Корнєвим вийшов чистий руйнівник Іашвілі, а на місті "під нападниками" центральний півзахисник Фаворов?), а подекуди розжималися, мов пружина, й бігли до чужих воріт. Як наслідок, Гордійчук, головою змикаючи подачу Лещенка, пробив над поперечкою. З таким самим успіхом Фаворов виконав удар у падінні через себе.

На початку другої 45-хвилинки Лещенко виконав прекрасний крос та три (!) футболісти "Оболонь-Бровара" не зуміли його замкнути. На 50-й хвилині прийшла вже черга кіперів вступати в гру. Спочатку Черемісін влучив у саму "дев`ятку", та Данкович виручив, а потім вже Дяченко прийшлося показувати свої навики ближнього бою після удару Пришнівського й рикошету від захисника.

Далі у гостей відбулася перша вимушена заміна. Це замість Корольчука, якому раптопо стало погано, вийшов Іващенко. Напевно, присутні на стадіоні стали свідками найгірших 15-ти хвилин у історії "Оболонь-Бровара". Господарі раз за разом накочувалися на ворота Дяченка, кияни ж взагалі нічого не могли протиставити. Хіба що два моменти Вавченка. У першому випадку Микита класно бив з лівої ноги у верхній кут воріт, у другому ж -- головою замикав крос Майданевича. У обидвох випадках нападник не влучив. Доречі, Майданевич став другою вимушеною заміною, так як Лещенко не зміг продовжувати гру.

 ZBR7410

Доленосної помилки припустився Остапенко. Дмитро з флангу (біля своїх воріт) замість того, щоб вибити м`яча подалі, віддав у центр, точно на Прокурора, який більярдним ударом забив гол у ворота Дяченка. Після того у гостей відбулася й третя вимушена заміна, цього разу травмувався капітан, Корнєв. У заключні хвилини "пивовари" вчинили штурм господарських володінь, навіть Дяченко прибігав до чужого карного майданчика. Але це не домомогло. 1:0 на користь "Скали", яка завдяки цій перемозі піднялася на одну сходинку вгору.

"Скала" -- "Оболонь-Бровар" -- 1:0

Гол: Прокурор (90+1).

"Славутич": Данкович, Стасюк, Дмитренко, Нагорний, Пачкорія (Коцюмака, 86), Катана, Прокурор, Скакун (Пришнівський, 52), Кміть (Ковальчук, 46), Арвеладзе (Кайдрович, 73), Цюцюра (Могилецький, 72).

Запасні: Рильский, Аксінін.

Головний тренер: Володимир Книш.

"Оболонь-Бровар": Дяченко, Лещенко (Майданевич, 79), Березанський, Черемісін, Остапенко, Корнєв (Таран, 90+4), Іашвілі (Вовченко, 62), Проневич, Фаворов, Гордійчук (Купрій, 70), Корольчук (Іващенко, 60).

Запасні: Онопко, Кіцута.

Головний тренер: Сергій Солдатов

29 вересня. Стрий. Стадіон "Сокіл". 10`С. 800 глядачів.

Арбітр: А.Нізола (Івано-Франківськ), ассистенти: А.Ющишин (Тернопіль), Я.Сащина (Ужгород). Інспектор ФФУ:А.Циганков (Тернопіль).

Попередження: Пачкорія (21) -- Остапенко (23), Купрій (89), Таран (90+5).

Статистика матчу

15 (4) * Удари * 22 (7)

4 (1) * Удары в площину * 7 (1)

5 (1) * Кутові * 2 (0)

2 (1) * Офсайди * 2 (2)

16 (8) * Фоли * 19 (8)

При написанні матерілу були використані фото прес-служби ФК "Скала"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору