Новини ЗМІ

«Славутич» Черкаси – «Макіїввугілля» Макіївка 2:0 (1:0)

09:02, 30 вересня 2013

Дата матчу – 29.09.2013 р.

14 тур. Черкаси. Центральний стадіон. 850 глядачів. +12.Поле – 4. Початок о 16.00.

 Арбітри: Д.Резніков (м.Дніпропетровськ), О.Дашко (Київська обл.), В.Сукравцев (м.Бердянськ).

Спостерігач арбітражу: О.Кревський (м.Вишгород).

 «Славутич»: Я.Швець, Р.Худченко, О.Полуницький, О.Лівіцький, О.Обревко, О.Шимко (І.Шишкін, 80), Ф.Ємельянов (Р.Мироненко, 70), О.Лобов (С.Чеботарьов, 67), Я.Захаревич (А.Галушкін, 84), Р.Дацюк, Р.Полтавець (Є.Ушаков, 54). Запасні: Т.Чоларія, О.Музика. Тренер: І.Петров.

«Макіїввугілля»: В.Середа, Є.Федотов, Д.Масюткін, М.Богданов, С.Шестаков, В.Баєнко, В.Мішин, Р.Ємельянов (В.Платонов, 38; О.Лащенко, 62), В.Фролов, О.Морев (С.Нєнмасов, 66; А.Жигулін, 78), О.Онищенко. Запасний: В.Мельниченко. Тренер: С.Жигулін.

 Голи: Р.Дацюк (23 пен.), Я.Захаревич (52).

Попередження: О.Лобов (42), Р.Дацюк (76) – В.Мішин (6), Д.Масюткін (50), В.Баєнко (80).

 Черкаський «Славутич», як і личить лідерові турнірних перегонів, упевнено й невимушено в рідних «стінах» розібрався з одним із аутсайдерів змагань.

 Постійний тиск господарів поля на ворота суперника не змусив чекати на позитивний результат. Олександр Лобов, продершись уздовж лицьової лінії, відкотив м’яча під удар своєму тезці Шимку, проте шкіряна сфера, зрикошетивши від Даніїла Масюткіна, залишила межі поля. Під час чергової атаки Роман Дацюк, зачепившись за м’яч, переадресував його на фланг Захаревичу – Ярослав навісив, і Роман Полтавець, вигравши верхову дуель у свого візаві, наніс удар по воротах суперника. Голкіпер гостей Віталій Середа  зреагував на удар, а нападник славутчан Дацюк не встиг на добивання.

 На 22-ій хвилині Роман Полтавець закинув м’яча на хід Федору Ємельянову, якого в карному майданчику недозволеним прийомом зупинив воротар приїжджої команди – пенальті. Вирок з одинадцятиметрової позначки реалізував Роман Дацюк – 1:0. Макіївці відповіли ударом Олександра Морева зі стандарту точно в руки голкіпера «Славутича» Ярослава Швеця.

 Міг відбутися гол «у роздягальню»: навісом Захаревича ледь не скористався Дацюк – голкіпера «Макіїввугілля», який не зміг зафіксувати м’яча, підстрахував захисник гостей.

 Фактично відразу після перерви господарі подвоїли свою перевагу. Ярослав Захаревич, увірвавшись до карного майданчика гостей, з другої спроби вразив ціль. Натомість, біля протилежних воріт спроба Володимира Баєнка з гострого кута вразити ворота славутчан була невдалою.

 Єдиний гольовий момент гості мали на 64-ій хвилині: після навісу Владислава Фролова захисник черкащан Олександр Обревко не зміг влучити по м’ячу, а Максим Богданов не скористався подарунком долі – Ярослав Швець ногами парирував удар макіївця. Відразу ж повинен був спрацювати футбольний постулат, проте Євген Ушаков, прослизнувши поміж двох захисників, з лінії карного майданчика пробив над поперечкою воріт.

 Господарі поля і не збиралися зупинятися на досягнутому. Захаревич, накрутивши двох захисників «Макіїввугілля», влучив у голкіпера. Роман Мироненко наважився на дальній удар – і в черговий раз, дотягнувшись кінчиками пальців до м’яча, гостей врятував Віталій Середа.

 На 76-ій хвилині арбітр матчу допустив грубу помилку. Поштовх захисника гостей Даніїла Масюткіна у спину Романа Дацюка тягнув на пенальті, однак нападник черкащан отримав «гірчичника» за нібито симуляцію у даному епізоді. А вже в одній із наступних атак Сергій Чеботарьов «розігнав» Дацюка, після удару якого шкіряна куля просвистіла поряд зі стійкою воріт.

 На четвертій компенсованій до основного часу хвилині Іван Шишкін не реалізував вихід сам на сам.

 Підопічні Ігоря Петрова вперше за п’ять останніх домашніх поєдинків не пропустили гол у власні ворота. Команда повернула собі позицію лідера в турнірній таблиці друголігових перегонів.

ФК "Славутич"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору