Новини ЗМІ

ФК «Тернопіль» перемагає на виїзді "Енергію" і виходить на друге місце

09:01, 30 вересня 2013

ФК «Тернопіль» перемагає на виїзді

 

ФК «Тернопіль» сьогодні грав на виїзді у Новій Каховці з «Енергією» і переміг 1-0.

Тернополяни домінували на початку першого тайму, гарно комбінували і створили 3 хороші нагоди для взяття воріт. Одна щоразу гравцям бракувало точності або ж виручав голкіпер господарів.

У другому таймі на полі вже точилася рівна гра без особливої гостроти і здавалося, що матч закінчиться у нічию.

Та тернополяни, які цього сезону вже чимало голів забили після стандартів, по максимуму скористалися кутовим на 63-ій хвилині.

Після подачі Романа Гаврилюка Василь Чорний у штрафній точно скинув м’яч на Сергія Полянчука, який не залишив шансів воротареві, 0-1.

Після забитого голу гра вже точилася на зустрічних курсах, тернополянам вистачило сил та майстерності зберегти переможний для себе рахунок.

Післяматчевий коментар:

Василь Івегеш, головний тренер ФК «Тернопіль»:

– Ми старалися забити якнайраніше, бо боялися, що сил на другий тайм після важкого кубкового матчу з «Полтавою», в якому нашим гравцям довелося грати 120 хвилин, може не вистачити. До того ж, ми грали без двох ключових гравців: Сергія Атласюка та Віталія Богданова. В другій половині зустрічі наші хлопці вже грали через «не можу», втома таки давалась взнаки. Але нам вдалося забити гол і відстояти рахунок. Я задоволений самовіддачею наших футболістів, задоволений грою Андрія Пастернака та Сергія Куріцького, які зіграли на позиціях Атласюка та Богданова, задоволений результатом.

Тепер ми матимемо 5 днів на відновлення, тож у матчі зі «Скалою» покажемо свої найкращі якості. Тим паче, що у цьому матчі вже ніхто не пропускатиме гру через дискваліфікацію. 

ФК "Тернопіль"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору