Новини ЗМІ

Василь Івегеш: «Ми довели, що стали командою, з якою треба рахуватися»

09:18, 26 вересня 2013

Післяматчевий коментар після кубкового поєдинку з ФК «Полтава», в якому ФК «Тернопіль» переміг 4-3.

– Ми хотіли побачити, чого вартуємо, і поєдинок з командою Першої ліги дав нам чудову нагоду перевірити себе. Бо були люди, які дорікали, що ми, начебто, тільки б’ємо м’яча вперед. Сьогоднішня гра і 4 забиті голи команді, яка є міцним середняком Першої ліги, говорять самі за себе. І те, що ми зараз на третьому місці в Другій лізі – це не випадковість, це закономірність. Наші футболісти довели, що ФК «Тернопіль» – хороша команда і з нами треба рахуватися.

Не думали, що доведеться грати додатковий час. Насамперед говорили про те, щоб багато не пропустити. Перед грою ми рівнялися на нашого суперника, проглядали їхню гру з «Динамо-2» і хотіли зіграти на їхньому рівні. Гра все розставила на свої місця. Шкода, що після матчу я не бачу тренера «Полтави», хотів йому подякувати, але не можу піймати. Не знаю, яка причина, що він зник.

– Кого б хотіли бачити наступним суперником в 1/8 Кубку України?

– Та хоч «Шахтар» чи «Динамо» (Київ). Хочемо зіграти з командою Прем’єр-ліги, це було б видовище і для вболівальників. Хочу подякувати усім, хто сьогодні прийшов на стадіон нас підтримати. Ми довго до цього йшли, мріяли про таку підтримку, про свого болільника і сьогодні в кінці матчу я зі сльозами на очах дивився на трибуни. Болільники сьогодні нам дуже допомогли. І ми власне для них граємо, щоб вони приходили на стадіон і дивилися на цікаву гру. Такого видовища, яке сьогодні було на стадіоні, я за останні роки не пригадую. Свято футболу в Тернополі нині вдалося на славу.

ФК "ТЕрнопіль"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору