Новини ЗМІ

Юрій Гій: «Суперник переміг нас на класі»

09:00, 26 вересня 2013

На післяматчевій прес – конференції наставник чернівецької «Буковини Юрій Гій зазначив, що «Дніпро» переміг наш колектив на класі. Юрій Володимирович також наголосив: «Буковина» потребує підсилення. Зокрема, мова йде про захисну ланку команди.

Юрій Гій : «Дніпро» заслужено переміг, а деякі наші гравці не виконали те , що від них вимагалося. У веденні власної гри також були деякі проблеми. Тому грою я незадоволений. Так, як вона складалася, ми могли отримати ще більше. Треба деякі епізоди переглянути. Особливо з першим пропущеним м'ячем. Суперник зіграв у свою гру і переміг нас на класі. На жаль, деякі наші гравці просто перегоріли. Вони припускалися таких елементарних помилок, які не роблять навіть в юнацькому віці.

- «Фізика» накульгує ?

- Та ні , я б якраз не сказав , що « фізика» кульгає. Ті гравці, які були в команді раніше , пройшли нормальну підготовку при попередньому наставнику. Ті два тижні, коли вони випали, позначилися, але найголовніше: у нас немає ким підсилити гру . Ті гравці , яких ми заявили останнього моменту, не можуть скласти конкуренцію виконавцям , які були в команді до цього і мають досвід ігор у першій лізі. У такій грі, як сьогоднішня з «Дніпром», важко розраховувати на щось більше. 

- Ви збираєтеся ще кимось підсилюватися ?

- У нас є можливість підсилюватися вільними агентами . Одну - дві позиції треба закривати. Особливо в захисті.

- Чи є кандидати на підсилення команди ?

- У неділю побачимо.

- А може й на краще, що ми вилетіли ? Адже тепер є можливість сконцентруватися на першості України...

- Навіщо тоді приймати участь у Кубку ? Скільки команд Прем'єр -ліги вилітало в такому турнірі ! Кубок для цього і існує. Хлопцям говорилося про те , щоби вони не боялися грати у футбол. Через такі ігри вони можуть рости , якщо вони в перспективі хочуть заграти у футбол. У цьому плані є ще певні недопрацювання.

ФСК "Буковина"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору