Новини ЗМІ

Володимир Шаран: «Налаштовував своїх підопічних на важкий матч»

11:26, 23 вересня 2013

Після матчу ПФК «Олександрія» - «Буковина» головний тренер команди з Кіровоградської області Володимир Шаран зазначив, що для його підопічних найголовнішим завданням у поєдинкові з нашим колективом було здобуття трьох очок. За словами пана Шарана, він налаштовував свою команду на важку зустріч.

Володимир Шаран: «Однозначно те, що результат позитивний. Найголовнішим завданням було взяти три очки. Чому ? Тому що усі чудово знають становище «Буковини» та думали те, що нам дуже нелегко доведеться грати з цією командою. Однак, я налаштовував своїх підопічних на важкий матч. Проти нас усі грають свої найкращі поєдинки. Дуже важко у цьому плані було налаштувати гравців, однак у нас багато футболістів грали практично в усіх матчах 90 хвилин. Я маю на увазі Микицея, Запорожана, Коломойця. Ці футболісти відпрацьовували з першої до останньої хвилини в усіх 11 турах. Звичайно ж, я десь переживав, що нам сьогодні не вистачить сил. Добре, що ми сьогодні перемогли. Зрештою, нам є над чим працювати. Хлопці чудово розуміють те, що у матчах проти нас усі показуватимуть свої найкращі якості».

- ПФК «Олександрія» зіграв 11 матчів. Якщо подивитися у турнірну таблицю, то побачимо, що команда пропустила 11 голів. У середньому «Олександрія» пропускає 1 гол за гру. З чим це пов’язано ?

- Нам багато зі стандартних положень. Над цим і працюємо у тренувальному процесі. Ми також намагаємося грати у агресивний футбол на половині поля суперника та застосовуємо колективний відбір м’яча. З'являються зони і командам – суперникам легше переходити від оборони в атаку. Десь виникають моменти поблизу наших воріт. Ми багато працюємо над тим, щоби налагодити гру, яку хотілося би побачити. Для цього потрібен час. Хоча чотири тури ми не пропускали жодного м’яча. Ось такі бувають перепади. Можна сказати те, що немає стабільності. І не тільки у грі в обороні, але й і у атакуючих діях. Хоча ми забиваємо практично у кожному матчі.

- Як команда відновиться до матчу 1/16 фіналу Кубка України з харківським «Металістом» ?

- На першому етапі, який ми пройшли, зробили заміни у складі. Це ми зробили для того, щоби дати перепочити основним гравцям та переглянути тих хлопців, які у матчах першості не мають місця в основному складі. Зараз ми цього робити не будемо. Ми граємо проти команди, яка демонструє видовищний футбол та є лідером чемпіонату України. У режимі, коли на четвертий день буде гра, ми ще не працювали. Відновлення у нас непогане, однак воно не таке повноцінне, як в інших командах. Немає у нас і двох рівноцінних складів. І все ж, настрій у нас бойовий. Ми знаємо, що буде повний стадіон. Кубкові матчі вирізняються тим, що команда нижче за рангом може дати бій та матч може завершитися з неочікуваним результатом. Будемо на це сподіватися.

 ФСК «Буковина»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору