Новини ЗМІ

ПФК «Олександрія» - «Буковина» - 2:1 (1:1)

11:25, 23 вересня 2013

21.09.2013. Олександрія. КСК «Ніка», +19, 1300 глядачів.

Арбітр – Бохняк (Севастополь), асистенти арбітра – Топіха (Київ), Приймачук (Рівне), четвертий арбітр – Резніков (Дніпропетровська область). Спостерігач арбітражу – Дзюба (Київ).

ПФК «Олександрія» : Зарубін, Сухоцький, Запорожан, Грицук (Банада,85), Шендрик, Старенький (Кіча,73), Бідловський, Коломоєць, Микицей (Зейналов,46), Бондаренко, Басов (Сидоренко,43). Запасні: Леванідов, Лобойко, Лактіонов. Головний тренер – Володимир Шаран.

«Буковина»: Когут, Темерівський, Керчу, Вечтомов, Новотрясов, Лисюк, Савін (Пантя, 85), Орловський, Єлов (Яворський, 27), Рибковський (Сивка, 70), Семенюк (Деребчинський, 75). Запасні: Бахтіяров, І.Гнат, М.Косован. Головний тренер – Юрій Гій.

Голи: Семенюк (10), Грицук (16 – з пенальті, 64).

Попередження: Новотрясов (16), Керчу (17), Запорожан (30), Темерівський (47), Рибковський (62), Зейналов (66), Яворський (80).

Вилучення: Вечтомов (14, фол останньої надії).

Серйозним випробуванням для нашої «Буковини» став поєдинок в Олександрії, де підопічні Юрія Гія зустрічалися з одним із лідерів першої ліги. Звісно, що буковинці сподівалися на вдалу гру у матчі з доволі сильним суперником. Щодо господарів поля, то вони у разі перемоги виходили на першу сходинку. Цікавості зустрічі додавав той факт, що наставники команд – Володимир Шаран та Юрій Гій у 1990 році грали разом у львівських «Карпатах».

Наші футболісти зуміли відзначитися на 10 хвилині зустрічі. Півзахисник «Буковини» Антон Савін на лівому фланзі обіграв Станіслава Микицея та зробив подачу у штрафний майданчик господарів, де Олександр Семенюк переправив м’яча у ворота «Олександрії». На жаль, через три хвилини «Буковина» залишилася у меншості. Нападник «Олександрії» Юрій Коломоєць виходив на ворота «Буковини», а наш захисник Олександр Вечтомов порушив правила проти гравця господарів. Арбітр розцінив це порушення так, як фол «останньої надії» та показав Олександрові червону картку. Прикро, але згодом у ворота «Буковини» призначили пенальті. Виконуючи штрафний удар, гравець «Олександрії» Володимир Бідловський влучив у руку Олександрові Лисюку. Суддя матчу Роман Бохняк вказав на одинадцятиметрову позначку. Пенальті вдало виконав Василь Грицук.

На 27 хвилині гри на поле у складі «Буковини» вийшов Тарас Яворський, якого цього тижня дозаявили за нашу команду. А через шість хвилин наша команда розіграла небезпечний стандарт, який завершився ударом головою Павла Рибковського. На жаль, шкіряна куля пройшла над поперечиною воріт господарів.А на 35 хвилині воротам «Буковини» загрожував Юрій Коломоєць – м’яч пройшов поруч зі стійкою "рамки" «Буковини».

На початку другого тайму небезпечно виконав штрафний Тарас Яворський. Голкіперові «Олександрії» Руслану Зарубіну вдалося перевести м’яча на кутовий. На 56 хвилині матчу на ударну позицію виходив Антон Шендрик – м’яч оминув «рамку» нашої команди. А через 8 хвилин Василь Грицук зумів вдруге вразити ворота «Буковини». Тепер Василь є кращим у першій лізі за системою «гол+пас» (4+4).

Вже при рахункові 2:1 на користь господарів поля, воротам чернівецького колективу загрожував Володимир Бідловський, який пробив вище «рамки». Під завісу матчу підопічні Юрія Гія виконали кілька стандартів. У штрафний майданчик навіть прибіг наш воротар Богдан Когут, однак зрівняти результат нашим землякам не вдалося.

«Буковина» поступилася з  рахунком 1:2, однак гідно протидіяла одному з лідерів першої ліги та мала шанс поповнити свій очковий доробок. Матч із «Олександрією» показав, що у нас є підстави сподіватися на позитивний результат для нашої команди у наступних поєдинках. На жаль, у матчі «Буковина» - «Зірка» (відбудеться 29 вересня) через дискваліфікацію не зіграють досвідчені захисники – капітан команди Олег Керчу та Олександр Вечтомов. І все ж, ми віримо у вдалу гру «Буковини» із сусідом у турнірній таблиці.

 ФСК "Буковина"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору