Новини ЗМІ

ФК "Оболонь-Бровар": бліц-криг у Бучі

11:00, 23 вересня 2013

Напруженим виявився цей тиждень для ФК "Оболонь-Бровар". Після виїзду до Черкас, де у драматичному за своїм сценарієм поєдинку "пивовари" програли "Славутичу", на клуб чекало ще одне випробування. На цей раз причиною стала погода. Дощі, які щедро поливали столицю на протязі декількох днів, перетворили газон "Оболонь-Арени" на болото, й керівникам киян не лишалося нічого іншого, як перенести домашній матч команди до Бучі.

Тренувальна база "біло-зелених" має гарну славу у футбольних колах України. Не просто так тут традиційно проходять збори молодіжної збірної. Також "синьо-жовті" неодноразово проводили у Бучі контрольні поєдинки. Тому за якість поля тут можно було не хвилюватися.

Єдине, що бентежило, так це вболівальники. Точніше те, як вони потраплять на гру проти "Енергії". Погодьтеся, одна справа -- приходити на стадіон, який знаходиться у тебе під будинком, інша -- їхати за межі міста. 

На щастя, побоювання не виправдалися й на матчі зібралося 100 (на око здалося більше) глядачів. Вже на третій хвилині зустрічі вони стали свідками гола, забитого їх улюбленцями. Корольчук прорвався до карного майданчику суперника й заробив кутовий. Купрій виконав подачу й Березанський головою відкрив рахунок. Для 17-річного центрбека цей м`яч став дебютним у поєдинках чемпіонату України.

CAM002021

Через вищезазначені погодні умови (матч розпочався під супровід дощу) на перший план вийшли бійцівські якості гравців. Як наслідок зіткнення стали звичайним явищем. Господарі діяли відважно, й за весь перший тайм дали "Енергії" лише одного разу створити небезпеку біля власних воріт. Лещенко обрізався, а підібравшому м`яча Арутюняну дали вдарити з 20-ти метрів. Дяченко у блискучому стрибку відбив цей постріл у перекладину, а сам невдало приземлився. Коли кіперу надавали допомогу, форвард гостей Скоцький почав щось доводити арбітру, отримав "гірчичника", не заспокоївся, й мало не заробив вилучення. Вгамувати футболіста вдалося лише тренеру гостей Юрію Окулу.

CAM002041 

Після перерви кияни насіли на ворота соперника, бо пам`ятали про те, як вже неодноразово у цьому сезоні пропускали наприкінці зустрічі. Але удари Корольчука відбив голкіпер суперника, а Фаворов, замикаючи подачу з кутового, перевірив на міцність штангу.

За десять хвилин до закінчення матчу Комягін опинився віч на віч з Дяченко. "Ну что, опять?" (фраза з радянського мультфільму "Жил был пес") Ні, на щастя, Олександр вкотре довів свій клас, й витягнув постріл атакувального півзахисника клубу з Нової Каховки. У заключні хвилини скоріше "пивовари" могли збільшувати перевагу (Литовчак класно вибігав на ворота гостей по правому флангу, та у вирішальний момент не зміг завдати удару), ніж гості -- її нівелювати. Отже 1:0, важка, та від цього ще більше бажана, перемога ФК "Оболонь-Бровар". Мої вітання, друзі!

CAM002051 

"Оболонь-Бровар" -- "Енергія" НК -- 1:0

Гол: Березанський (3).

"Оболонь-Бровар": Дяченко, Лещенко, Березаньский, Іашвіли, Остапенко, Корнєв, Фаворов (Слободян, 79), Купрій (Бартошук, 57), Проневич (Заваров, 73), Гордійчук (Майданевич, 63), Корольчук (Литовчак, 85).

Запасні: Онопко, Таран.

Головний тренер: Сергій Солдатов.

"Енергія" НК: Зелінський, Шешеня, Черній, Щербина, Арутюнян, Солович, Ковальчук (Риженко, 77), Логвиненко (Котов, 67), Комягін, Гарібян, Скоцкий (Цвик, 71).

Запасні: Остапенко, Горбачьов, Мостіпан, Гребешков.

Головний тренер: Юрій Окул

21 вересня. Буча. УТБ "Оболонь". 15`С. 100 глядачів.

Арбітр: Р.Калита (), ассистенти: В.Дорошенко (), Б.Трач (). Інспектор ФФУ: В.Дем`яненко ().

Попередження: Остапенко (8), Заваров (86) -- Скоцький (44), Логвиненко (60).

CAM002081

ФК "Оболонь-Бровар"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору