Новини ЗМІ

Василь Івегеш: «Гідно пройшли екзаменування лідером»

09:26, 23 вересня 2013

Післяматчевий коментар головного тренера ФК «Тернопіль» Василя Івегеша після поєдинку з ФК «Славутич», в якому тернополяни виграли 2-1:

– Гра з лідером була для нас надважливою, адже ми також ставимо завдання вийти в Першу лігу. Ми хочемо лишатися в першій трійці, тож при установці на гру я казав хлопцям, що сьогодні ми здаємо екзамен і побачимо хто є хто, визначимо, чи до снаги нам боротися за призові місця. При цьому ми розуміли, що якщо переможемо, то в подальшому нам буде легше досягнути свою головну ціль.

По грі у першому таймі нам менше фартило, не використали кілька своїх моментів, а забивши, невдовзі пропустили. Вийшовши вперед у другому таймі ми почали грати на контратаках. Хтось скаже, що 15 хвилин наші футболісти грали на відбій, але ми контролювали ситуацію. Можливо, це виглядало не надто яскраво, але  переможців не судять.

Ми задоволені грою, задоволений і почесний президент команди Сергій Надал. Він починав матч на тренерській лаві поруч з нами, після матчу прийшов у роздягалку привітати хлопців, ми вдячні йому за підтримку.

Загалом гра вдосконалюється. Ми працюємо над фланговими проходами, над прострілами, над стандартними моментами. І це дає результат, ми забиваємо по 2-3 м’ячі за гру. Збільшилась відвідуваність клубного сайту, якщо раніше заходило по 10-20 відвідувачів, то тепер сотні, а буває і тисячі. Збільшується і кількість вболівальників на стадіоні. Ми закликаємо любителів футболу приходити підтримувати команду, думаю, що наша гра їм сподобається.

– Сьогоднішня перемога повинна додати впевненості футболістам перед кубковим поєдинком з першоліговою «Полтавою»…

– Ми учора переглядали матч «Полтава»-«Динамо-2» і побачили, що до нас приїде дуже серйозний суперник. Побачили, як полтавські футболісти забивали верхові м’ячі, з середньої і дальньої відстані. В Тернополі буде непростий поєдинок.

З іншого боку ми налаштовані пройти екзамен і першоліговою командою, адже хочемо в цій лізі виступати. Тож перевіримо, на скільки ми готові на рівних боротися з командами такого рівня вже сьогодні. Однозначно стратимемось не програти і пройти далі. 

ФК "Тернопіль

"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору