Новини ЗМІ

ФК «Тернопіль» у складному протистоянні здолав ФК «Славутич»: 2-1

09:23, 23 вересня 2013

З рахунком 2-1 перемогли сьогодні лідера Другої ліги ФК «Славутич» футболісти ФК «Тернопіль».

Завдяки добутим трьом очкам  тернополяни скоротили відрив від флагмана, та маючи ще гру в запасі можуть за підсумками першого кола розраховувати на першу сходинку.

Сам матч видався надважким. Гру ускладнювало слизьке поле, через що футболісти нерідко обрізалися чи просто падали. Крім того, гравці обох команд в кожному моменті боролися до останнього, не шкодуючи один одного, через що лікарі теж були частими гостями на зеленому газоні. Особливо в другому таймі.

Тернополянам вдалося відзначитися ще до перерви. На 24-ій хвилині господарі подавали кутовий, і були близькі до взяття воріт, однак гості зуміли вибити м’яч. З чергового кутового тернополяни таки відзначилися, м’яч повз воротаря проштовхнув Богдан Семенець, 1-0.  

Не минуло і 10 хвилин, як гості зрівняли рахунок: одна з їхніх атак увінчалась сильнім дальнім ударом в лівий кут від Миколи Плетеницького, 1-1.

За  декілька хвилин тернополяни могли виходити вперед – суддя призначив пенальті у ворота «Славутича». Гравці гостей настільки емоційно його оскаржували, що дивом залишилися без жовтих карток. Коли ж усі негативні пристрасті згасли, штатний пенальтист «Тернополя» Сергій Атласюк пробив з 11-ти метрів. Однак воротар вгадав з напрямком стрибка і парирував удар.

У другому таймі черкащани заграли активніше і влаштували справжню затяжну облогу воріт Плетеницького. Тернополяни встояли, а під час одної з контратак змусили помилитися суперників. Захисник Олександр Крещик, вдаривши по м’ячу в метрах 20-ти від воріт, зрізав його «парашутом» за спину воротаря, який на цей момент перебував ближче до 11-тиметрової позначки і не чекав такого «подарунка», 2-1.

Черкащани продовжували атакувати, намагаючись зрівняти рахунок, однак ФК «Тернопіль» грамотно оборонявся. А в одному з епізодів, коли захисники «провалилися», команду виручив Микола Плетеницький, не давши влучно пробити Ушакову, який фактично вийшов сам на сам з нашим голкіпером.

Під завісу матчів кілька гострих моментів вже було біля воріт гостей. Черкащани ж мали шанс на останніх секундах, але упустили його, пробивши з близької відстані мимо воріт.

ФК "Тернопіль"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору