Новини ліги

Вітання головному тренерові національної збірної Михайлу Фоменку з нагоди дня народження

11:35, 19 вересня 2013

Шановний Михайле Івановичу!

Прийміть від мене особисто, Адміністрації Професіональної футбольної ліги та її клубів щирі вітання з нагоди Вашого ювілею!

З відчуттям радості та гордості відзначаємо, що завдяки Вашій кропіткій наполегливій праці, нестандартним рішенням та природженому таланту тренера, вдалося піднести авторитет українського футболу на нові сходи. Це яскраве свідчення притаманних Вам професіоналізму, компетентності та відповідальності, без яких успіх не можливий. Сподіваємося, що на такому високому результаті ввірена Вам команда не зупиниться та продовжить своє зростання за підтримки своїх уболівальників, а також завдяки здібностям та професійній майстерності Вашого тренерського штабу.

У день народження від щирого серця бажаємо Вам здоров'я, сил духовних і фізичних, терпіння, удачі, оптимізму та смаку нових перемог! Зичимо Вам, Михайле Івановичу, успішного здійснення всіх планів та задумів. Нехай підґрунтям щасливого життя та плідної діяльності будуть міцне здоров’я, серце, сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття.

Родинна злагода та добробут, здоров’я усіх членів Вашої родини хай забезпечать Вам душевний спокій і гарний настрій, а вірні друзі та високопрофесійний трудовий колектив, об'єднаний спільною метою, сприяють звершенню подальшого продуктивного розквіту.

 З повагою

 М. Бальчос

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору