Новини ЗМІ

ФК «Тернопіль» з «Миром» розійшовся «мирно»: 1-1

09:51, 17 вересня 2013

ФК «Тернопіль» з «Миром» розійшовся «мирно»: 1-1

Тернополяни на виїзді здобули важливе очко, хоча могли привезти і цілих три.

 ФК «Тернопіль» сьогодні на Херсонщині грав з одним із лідерів Другої ліги – горностаївським «Миром».  

Тернополяни на виїзді здобули важливе очко, хоча могли привезти і цілих три.

Гравці ФК «Тернопіль» були активнішими на початку матчу, і вже на 13-ій хвилині забили гол. Після подачі кутового Романом Гаврилюком Василь Чорний випередив захисника господарів і пробив у дальній від воротаря кут, 1-0.

Після цього наші футболісти заспокоїлись і гра перейшла в спокійний темп з однаковою кількістю моментів біля обох воріт.

Рівна гра точилася і після перерви. А на 66-ій хвилині гравець «Миру» Білоусов завдав підступного удару.  М’яч вдарився об землю перед самими воротами і попри штангу залетів у ворота ФК «Тернопіль», Микола Плетеницький у даному епізоді був безсилим, 1-1.

Після пропущеного голу тернополяни не впали духом, а навпаки почали грати активніше. Під завісу тайму в ФК «Тернопіль» було одразу три хороші моменти, однак жоден з них так і не увінчався голом.

Спочатку Гаврилюк потрапив в перекладину, невдовзі Богдан Семенець своїм ударом перевірив на міцність хрестовину воріт, а під завісу матчу вдалий прохід здійснив Андрій Дубчак. Однак біля самого штрафного його збили у брудному підкаті, завдавши удару ззаду по ногах. Виконавця підкату одразу вилучили за другу жовту, однак сталося це аж на 88-ій хвилині, тож реалізувати чисельну перевагу тернополянам забракло часу.

 Післяматчевий коментар

Головний тренер ФК «Тернопіль» Василь Івегеш:

– Команда «Мир» в останніх турах припинила свою виграшну серію, тому на матч з нами вони налаштувалися по-бойовому, намагалися будь-що перемогти. Боротьба точилася дуже запекла, про що свідчить значна кількість жовтих карток. Власне через отриману чергову жовту картку наступний матч із «Славутичем» не зможе зіграти Василь Чорний.

Нічиєю ми задоволені. Хоча якщо аналізувати матч, то за шансами і активністю ми переважали десь 55% на 45%. 

ФК "Славутич"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору