Новини ЗМІ

«Енергія» – «Скала» – 2:3

09:40, 17 вересня 2013

«Енергія» – «Скала» – 2:3 (1:1). 
16 вересня. м. Нова Каховка, стадіон «Енергія», 17:00. Поле: 3, Темп.: +18. Глядачів: 500
Судді
Делегат ФФУ

«Енергія»: Зелінський, Щербина, Черній, Горбачов (Шешеня), Арутюнян, Солович (Ковальчук), Комягін, Гарібян, Логвиненко (Риженко), Скоцький, Цвик (Котов).
Запасні: Остапенко, Мостіпан.
Тренер: Юрій ОКУЛ.

Голи: Комягін (17), Риженко (80) – Кміть (42), Пачкорія (77), Кайдрович (90+2).
Попередження: Горбачов (56) – Нагорний (52), Пачкорія (86). 

Після перемоги над непоступливим «Шахтарем-3» новокаховчани не змогли здолати опір стрийської «Скали». Гості зі Львівщини, схоже, поступово вибираються з кризи, і команди з Півдня України стали зручними опонентами для підопічних Володимира Книша. В 10-му турі «Скала» сенсаційно переграла на виїзді «Мир» (3:0), а тепер взяла три очки й на полі «Енергії». 
Хоча у першому таймі господарі контролювали хід матчу і могли вирішувати долю гри ще до перерви. Спочатку Юрій Комягін відзначився черговим голом, красиво пробивши в дальній кут з середньої відстані – 1:0. Невдовзі новокаховчани провели низку гострих атак, в який повинні були збільшувати перевагу. Євген Цвик міг краще розпорядитися м’ячем під час небезпечного виходу на ворота суперників. Та замість пасу на вільного партнера вирішив пробити і не влучив у рамку. Костянтин Черній так само взяв ініціативу на себе і неточно пробив по воротах, хоча міг розвинути перспективну атаку пасом на партнера. Гості не забарилися з відповіддю і покарали новокаховчан за вальяжність. Подачу з правого флангу головою замкнув Назар Кміть – 1:1. До перерви господарі поля мали ще одну нагоду для взяття воріт. Після класного пасу Комягіна Логвиненко розстрілював ворота суперника з близької відстані, але м’яч після удару Максима промчав поряд зі стійкою.
У другому таймі гра дещо вирівнялася. Команди діяли дещо обережніше, старалися надійно зіграти в захисті, але й про атаку не забували. Шкода лише, що «Скала» наступала вдаліше. Відтак, гості й забили. Дімітрі Пачкорія скористався провалом новокаховчан на лівому фланзі оборони, обробив м’яча після пасу партнера і пробив точнісінько у верхній кут. Дмитро Зелінський міг врятувати команду, дотягнувся до м’яча, але «круглий» таки залетів до сітки – 1:2. Виправляти ситуацію господарі вирішили з допомогою замін. Шешеня і Риженко, які нещодавно ввійшли до гри, швидко зробили рахунок нічийним. Перший віддав точну передачу, другий вдало розпорядився пасом і виконав результативний удар – 2:2. Кінцівка матчу, здавалося, була за господарями. Утім, кілька непоганих атак новокаховчан успіху не принесли. А от гості скористалися своїм моментом і забили переможний м’яч під завісу гри. Гол на рахунку Володимира Кайдровича.
Після емоційного підйому від перемоги на останній хвилині у минулому турі, маємо прикру поразку, завдану так само в самому кінці матчу. Футбольний фарт цього разу відвернувся від «Енергії» на 180 градусів.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору