Новини ЗМІ

Олег Керчу : «Перемога над «Десною» важлива для команди та наших уболівальників»

11:26, 16 вересня 2013

Досвідчений буковинський футболіст Олег Керчувирішив продовжити виступи у рідній команді. У матчі з «Десною» (до речі, колишньою командою нашого гравця) влучний удар Олега з одинадцятиметрової позначки приніс «Буковині» перемогу. Після поєдинку капітан чернівецького колективу дав коментар клубній прес – службі.

Олег Керчу: «Це дуже важка і важлива для нас перемога. Тим більше, після такої складної ситуації, яка була у клубі. І все ж, вдалося зібрати команду. У «Буковину» повернулися ті хлопці, які захотіли виступати за чернівецький колектив. Вважаю, що перемога над «Десною» дуже важлива для команди та наших уболівальників.

Дійсно, сьогодні свої дебютні матчі у першій вітчизняній лізі провели вихованці буковинського футболу - Олександр Темерівський, Олександр Лисюк. Хлопці – молодці. Вони, так би мовити, каші не зіпсували. Щоправда, їм є ще над чим працювати.

Гадаю, що у команди є майбутнє. Не виключаю, що «Буковину» поповнять нові футболісти. Буде проведено селекційну роботу і у нас усе налагодиться».

ФСК "Буковина"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору