Новини ЗМІ

ФК «Тернопіль» декласує «Реал Фарма» 3-0

11:37, 12 вересня 2013

ФК «Тернопіль» декласує «Реал Фарма» 3-0 (ФОТО)

Тернопільські футболісти в черговому турі Другої ліги переграли вдома свого переслідувача в турнірній таблиці, овідіопільський клуб «Реал Фарма» з рахунком 3-0.

Тернопільські футболісти в черговому турі Другої ліги переграли вдома свого переслідувача в турнірній таблиці, овідіопільський клуб «Реал Фарма» з рахунком 3-0.

Ті вболівальники, які трішки спізнилися на футбол, перший забитий гол не побачили, оскільки м’яч у ворота суперників залетів уже на 2-ій хвилині. Після подачі штрафного відзначився Богдан Семенець, який вдало скористався навісом, 1-0.

Господарі продовжували тиснути на ворота суперників, провівши ще кілька гострих атак, під час одної з яких гості поблизу штрафної збили Семенця. Тернополяни черговий «штрафний» теж використали по максимуму: Роман Гаврилюк майстерно пробив над «стінкою», голкіпер гостей до м’яча дотягнутися не зміг, 2-0.

Нещасливою виявилась для гравців ФК «Реал Фарма» і 13-та хвилина. Захисник господарів не попадає по м’ячу, куля потрапляє до Богдана Семенця, який пробиває повз господаря і оформлює дубль в цьому матчі, 3-0.

Після забитих голів гравці ФК «Тернопіль» дещо заспокоїлись, але під завісу матчу ще провели кілька гострих випадів. В одному з епізодів гостей врятувала перекладина, а потім (вже другий раз за перший тайм) – стійка.

Після перерви тернополяни перевели гру у спокійне русло, не створюючи особливо гострих моментів, при цьому не даючи створити чогось путнього і суперникам.

Відтак тернополяни у рідних стінах вкотре перемогли з великим рахунком, принагідно довівши, що нещодавня поразка у Хмельницькому  була лише прикрим непорозумінням.

ФК "Тернопіль"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору