Новини ЗМІ

Перша поразка "Олександрії"

08:55, 9 вересня 2013

ПФК «Олександрія» - ПФК «Суми» 1:2(1:1)
07.09.2013, 18-30 ,КСК «Ніка», глядачів 1400, +14, поле 4
Головний арбітр: Ігор Пасхал(Херсон)
Асистенти арбітра – Володимир Луцький (Калуш),  Богдан Бучинський (Тернопіль)
4-й арбітр – Віталій Дяденко (Кіровоград)
Інспектор ФФУ – Вадим Шевченко  (Київська обл.)


ПФК «Олександрія»: Леванідов,Сухоцький, Зейналов(Бондаренко,70), Запорожан к/к (Сидоренко,89),  Грицук, Шендрік, Старенький(Пічкур,75),  Бідловський(Кіча,66), Коломоєць, Микицей, Басов.                                                                                                                                                  
Запасні:Зарубін, Бровченко, Банада.         
Головний тренер  - Володимир Шаран                                          

ПФК «Суми»: Бабак, Бугайов(Лещук,46), Котелюх к-к, Петрович, Давидов, Лебеденко, Дурай, Масалов, Даудов(Богачов,73), Тарасенко(Кадимян,57), Скарлош(Мельник,62).
Запасні:Белошапка, Леонідов, Гавриленко.
Гол.тренер – Андрій Кононенко

Попередження: А.Запорожан(29), Р.Зейналов(60), А.Шендрік(65), С.Микицей(75), А.Кіча(76), В.Бондаренко(77) – О.Тарасенко(11), М.Даудов(60), Т.Дурай(89), О.Бабак(90+2).

Голи: А.Шендрік(41) – О.Лебеденко(28), Д.Богачев(82).

Цього осіннього прохолодного вечора олександрійські вболівальники залишали «Ніку», м’яко кажучи, без особливого піднесення. Їхні улюбленці  зазнали першої в нинішньому чемпіонаті поразки та ще й в рідних стінах. Щойно пролунав стартовий свисток судді І.Пасхала, як господарі поля великими силами кинулися на ворота суперника, намагаючись забити швидкий м’яч. Вже в дебюті матчу олександрійці не раз  могли відзначитись : на 11 хвилині, після розіграшу кутового, небезпечно пробив головою С.Басов,але його удар був значно вище воріт. На 18-й хвилині, після прострілу С.Микицея, міг відзначитись Ю.Коломоєць, який в падінні переправляв м’яч у дальній кут, але його удар пройшовся поряд зі стійкою. Після цього ще двічі втратив можливість вразити ворота С.Басов. І зовсім несподіваним  став удар О.Лебеденка після якого м’яч зрикошетив від захисника господарів поля і влетів у верхній кут воріт В.Леванідова – 0:1. Окрилені успіхом сумчани ледве не відзначилися вдруге. Після прострілу з правого флангу у виконанні М.Даудова, мало не замкнув цю передачу  О.Тарасенко з кута воротарського майданчика. Господарі ж постійно загрожували воротам суперника, створивши ще кілька небезпечних моментів. На 37-й хвилині після подачі В.Бідловського повинен був зрівнювати рахунок матчу С.Старенький, але його удар головою пройшовся поруч з дев’яткою. Заслуговує на увагу потужний удар із-за меж штрафної Р.Зейналова, але надійно зіграв кіпер гостей. І коли до закінчення першого тайму залишалося 4 хвилини, після подачі кутового В.Грицуком  в район одинадцятиметрової позначки, С.Микицей переправив м’яч у воротарський майданчик, де найспритнішим виявився А.Шендрік, який пробив у  кут воріт 1:1. Збільшити лік своїм м’ячам міг Ю.Коломоєць, але це був не його день - в зручній ситуації при виконанні завершального удару, м’яч зрізався у нього з ноги.
Початок другого тайму розпочався по тому ж сценарію, що і початок зустрічі. Олександрійці створювали безліч моментів, але ,на жаль, їх не реалізували. На 53-й хвилині В.Грицук,пройшов через всю половину поля гостей, але його завершальний удар в боротьбі з захисниками виявився вкрай  невдалий. За декілька хвилин міг відзначитися ще раз  А.Шендрік. Після подачі Р.Зейналова, він головою пробив поруч зі стійкою воріт. Найреальніший шанс схилити шальке терезів на свою користь втратив Ю.Коломоєць, коли В.Грицук вивів його один-на-один з воротарем сумчан О.Бабаком, але після удару Юрія, м’яч поцілив у стійку воріт. Не залишалися в боргу і гості. В другому таймі своїми замінами сумчани суттєво підсили гру своєї команди, створивши біля воріт господарів кілька небезпечних моментів. Героєм матчу став Д.Богачов, який щойно з’явившись на полі, забив у цій важливій зустрічі переможний гол, замкнувши передачу О.Лебеденка. Намагаючись відігратися, олександрійці пішли всіма силами вперед і мало не пропустили третій гол. В одному епізоді господарів виручив В.Леванідов, а в другому А.Сухоцький, який не дозволив Г.Кадимяну влучно пробити по воротах.

ІАЦ ПФК "Олександрія"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору