Новини ЗМІ

Чергова нічия ПФК "Олександрія" на виїзді

09:31, 2 вересня 2013

Суперники вже зустрічались один з одним в цьому сезоні в рамках другого попереднього раунду Кубка України. Гра проходила в Донецьку і основного часу матчу не вистачило, щоб виявити переможця. В додатковий час команди обмінялись забитими голами(Р.Зейналов, М.Драченко), і тільки в серії пенальті сильнішими виявились олександрійці. Слід також відзначити, що тренери обох команд в кубковому матчі грали експериментальними складами.
В стартовому складі олександрійців ми побачили  тих виконавців, що виходили на поле і в попередній зустрічі  з ФК «Полтава» за виключенням С.Старенького, який через перебір жовтих карток  пропускав цей поєдинок. На його місці з’явився досвідчений Є.Пічкур.

В перші  п'ятнадцять  хвилин матчу деяку ігрову перевагу мали господарі поля і як результат – багатоходівка у виконанні  донечан з завершальним ударом Іса Шеріфа прямісенько  в дев’ятку. 1:0. Хоча  до цього удари по воротах господарів  завдавали і А.Запорожан і В.Грицук. Останній встиг вже заробити гірчичник.

Після пропущеного голу олександрійці  стали діяти більш агресивно і результат не забарився себе чекати. Спочатку на 33 хв. Р.Зейналов  наважився на удар з дальньої відстані - 1:1, а на 36 хв. С.Басов після пасу А.Кічі  головою забиває другий м’яч -  1:2.

В кінцівці першого тайму господарі помітно активізувалися, намагаючись зрівняти рахунок в матчі, але захист та воротар гостей діяли зібрано і надійно.

Після  перерви господарі  поля почали діяти ще більш агресивніше і І.Семенина, який  тільки но вийшов на заміну, зрівнює рахунок в матчі-2:2.  

Напруга в грі зростала і небезпечні моменти виникали то біля одних то біля інших футбольних воріт. В цей проміжок часу футболісти обох команд більше покладалися на емоції ніж на здоровий глузд та тверезий розсудок.

Черговий  раз наші земляки на виїзді грають внічию, привозячи додому тільки одне очко, і йдуть у турнірі по-чемпіонському графіку:дома-перемоги, на виїзді-нічиї.

 ІАЦ ПФК "Олександрія"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору