Новини ЗМІ

Головний тренер ФК «Тернопіль» Василь Івегеш: «Криків і лайки не практикую»

08:40, 2 вересня 2013

КОМЕНТАР  ПІСЛЯ МАТЧУ ФК «ТЕРНОПІЛЬ»-«АРСЕНАЛ-КИВЩИНА», ЯКИЙ ЗАВЕРШИВСЯ З РАХУНКОМ 3-1

Головний тренер ФК «Тернопіль» Василь Івегеш:

– Сьогоднішня гра була важкою. Ми дуже хотіли вдома виграти, тим більше, що ми всі вчителі, а сьогодні День знань. Хотіли привітати перемогою і ректора педагогічного університету Володимира Кравця, який  дав нам дорогу в життя, привітати почесного президента клубу Сергія Надала, який прийшов нас підтримати.

Перший тайм ми провалили. В другому перебудувалися, почали створювати моменти, які ми втілили в голи. Наш суперник порівно з недавнім кубковим матчем дозаявив 5 гравців, грали вони грамотно. Але в другому таймі ми були більш активні і завдяки цьому вирвали перемогу.

– Чи була жорстка розмова в перерві?

– Я не є прихильником жорстких розмов, криків, лайки. Ми розібралися, що в нас не клеїться, внесли зміни, і все наладилося.

– Всі голи були забиті після стандартів. Пощастило чи це результат тренувань і  відпрацьованих заготовок?

– У нас кожне тренування завершується виконанням стандартних положень. І при установці на гру ми визначаємо, хто подає, хто відкривається на замикання. Ми працюємо над цим, хоча я б ніколи і не подумав, що аж настільки спрацюють стандарти із командою, яка в ігрових єдиноборствах на "другому поверсі" вигравала більшість моментів. Але от при стандартах наші хлопці зіграли краще суперників.

ФК "Тернопіль"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору