Новини ЗМІ

ФК «Тернопіль» у матчі контрастів виграє в «Арсеналу» 3-1

08:28, 2 вересня 2013

ФК «Тернопіль» виборює чергову перемогу. У рідних стінах тернополяни переграли білоцерківський «Арсенал-Київщина» 3-1.

Попри переконливий кінцевий рахунок, гра клубу у першому таймі викликала чимало запитань. Пощастило, що і суперникам теж нічого не вдавалося. Тож у першій половині матчу глядачі відверто нудьгували, а на табло так і залишилися світитися нулі.

А от після перерви футболістів ФК «Тернопіль» наче підмінили. Вони стали значно активнішими, і вже на 52-ій хвилині були винагороджені за свої зусилля. Подачу після штрафного замкнув точним ударом Степан Клекот, 1-0.

Втім, перша ж атака гостей, яку вони провели, розпочавши з центра поля, теж завершилась голом, 1-1.

Та гравці ФК «Тернопіль» мали достатньо сил для того, щоб продовжувати атакувати. І вже через дві хвилини після подачу кутового забивають другий гол. Відзначився Сергій Атласюк, який головою загнав м’яч у ліву від воротаря «дев’ятку». При цьому наш гравець зазнав травми і одразу після голу за межами поля ще отримував медичну допомогу.

А на 84-ій хвилині Ігор Курило зняв усі питання щодо того, як завершиться матч. Черговий кутовий, і точний удар захисника ФК «Тернопіль» деморалізував гостей, 3-1.

«Білоцерківці» наприкінці матчу провели лише одну гостру атаку, яка претендувала на результативність. У решту часу на полі домінували гравці ФК «Тернопіль».

Інша річ, що більш гострих дій вболівальники очікують від атакуючого складу команди. Сьогодні ж забивали виключно захисники.

ФК "Тернопіль"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору