Новини змагань

ФК "Оболонь-Бровар": Гармаші і мир

09:48, 28 серпня 2013

Вчора на головній арені Білої Церкви "Оболонь-Бровар" не зміг здобути перемогу над господарями. Більш того, місцеві "каноніри" мали не один шанс для того, щоб записати на свій рахунок три очки. Однак після матчу представники "Арсенал-Київщини" нічого не казали про втрачені пункти, адже і гості за певної долі везіння могли полишити місто на Росі в якості тріумфаторів. Дербі Київської області вийшло дійсно класним, з височенним накалом, загальною непоступливістю, та... за відсутності жовтих карток. 

1

Тренер "пивоварів" Сергій Солдатов не став змінювати склад команди, яка у минулий четвер впевнено перемогла "Кремінь". Однак бліц-кригу, який нашим хлопцям вдався у матчі с кременчуцьким коллективом, цього разу не вийшло. Корльчук і Гордійчук вигравали "другий поверх" біля чужих воріт, та у площину не втрапляли. Корнєв фірмовим дальнім пострілом також пробив повз ціль.

У "канонірів" же з прицілом було трохи краще. Рябцев, Юрковський та Куба наносили небезпечні удари по воротам Онопка, та кіпер був на висоті, а коли і він не міг допомогти, на користь приходили захисники (Остапенко та Черемісін). 

А от на 24-й хвилині навіть оборонці були не в силах щось заподіяти, коли Рябцев, замикаючи подачу з правого флангу, кваліфіковано пробив у протихід воротарю. Але, на жаль, для місцевої торсиди м`яч прийняла на себе штанга. 

Наприкінці першої половини зустрічі команди обмінялися люб`язностями. Спочатку Вакула вдарив вище пустих воріт, а потім герой матчу з "Кремінєм" Іващенко з льоту запустив м`яча не під поперечку, а на трибуни.

Друга 45-хвилинка почалась з атак гостей. Знову Іващенко (партнери Олександра у лінії нападу Вовченко і Корольчук приймали забагато участі у позиційних атаках й вкрай рідко опинялися на вістрі) приносив неприємності воротам Русана, та той справлявся. Так само, як і з ударом Тарана, що прийшов на подачу кутового.

В останні півгодини, здалося, обидва тренери вимагали від своїх гравців як можна більше обачності при захисних обов`язках й як наслідок небезпечних моментів значно поменшало. Їх можна зрозуміти, адже ніхто не хотів бути переможеним. Неначе проникнувшись цим настроєм, арбітр матчу Дмитро Пікінер заспокоював гравців вмовляннями, й жодного разу не поліз до кишені за карткою. Дербі виявилося зразково мирним.

IMG 4998  

"Арсенал-Київщина" -- "Оболонь-Бровар" -- 0:0

"Оболонь-Бровар":  Онопко, Лещенко (Бартошук, 90+1), Черемісін, Таран, Остапенко (Березанський, 85), Корнєв, Проневич (Слободян, 68), Гордійчук (Майданевич, 76), О.Іващенко, Вовченко (Купрій, 63), Корольчук.

Запасні: Дяченко, Заваров.

Тренер: Сергій Солдатов.

"Арсенал-Київщина": Русан, Костюченко, Гетьман, Лиховідько, Ткачук, Куба, Лобцов, Кизилатеш, Юрковський (Кривошеєв, 72), Вакула (Пилипенко, 84), Рябцев.

Запасні: Прокопенко, Гришин, Мирослін, Тутаров, Литвиненко.

Тренер: Вадим Мандрієвський.

27.08.2013. Біла Церква. Стадіон "Трудові резерви". 800 глядачів. +21`С.

Арбітр: Д.Пікінер (Донецька обл.), ассистенти: А.Юцишин (Тернопіль), Ю.Синишин (Івано-Франківськ). Делегат ФФУ: О.Коваль (Одеса).

Статистика матчу

16 (9) * Удари * 12 (6)

5 (3) * В площину * 6 (3)

10 (3) * Кутові * 9 (3)

3 (2) * Офсайди * 2 (1)

19 (12) * Фоли * 17 (6)
В дужках -- показники першого тайму.

В матеріалі використані фото Івана Степури 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору