Новини ЗМІ

У Горностаївці був порушений «Мир»

09:44, 28 серпня 2013

«Мир» Горностаївка – «Славутич» Черкаси 1:2 (0:0)

 

Дата матчу – 27.08.2013 р.

8 тур. с.Головківка. Стадіон «ЗАТИС». 1250 глядачів. +25. Поле – 4. Початок о 17.30.

Арбітри: А.Нізола (м.Івано-Франківськ), О.Сахно, Д.Денисюк (обидва – Київська обл.).

Спостерігач арбітражу: Е.Валенко (м.Львів).


«Мир»: Д.Бобров, А.Головко, О.Осьмачко, П.Чмеленко, О.Яблонський, О.Шипа, А.Кожемякін (С.Хомутов, 46), В.Довбиш (І.Кожемякін, 64), В.Зайцев (О.Волков, 53), В.Савченко (А.Драголюк, 54), Є.Білоусов. Запасні: Р.Гашин, А.Колєсніков, А.Мясніков. Тренер: О.Сапельняк.

«Славутич»: Т.Чоларія, О.Обревко Ф.Ємельянов, О.Лівіцький, О.Крещик, О.Шимко, Р.Мироненко, С.Чеботарьов (І.Шишкін, 84), Я.Захаревич (Р.Худченко, 79), Р.Дацюк (О.Колос, 90), Є.Ушаков (О.Патяк, 73). Запасні: А.Лєнчінков, О.Музика. Тренер: І.Петров.

Голи: О.Волков (90) – О.Шимко (48), Р.Дацюк (86).

Попередження: О.Волков (54) – О.Шимко (17), Ф.Ємельянов (34), О.Обревко (45).

 У Горностаївці відбувся центральний матч восьмого туру та, мабуть, і всього першого кола чемпіонату України серед команд другої ліги. Черкаський «Славутич» у гостьовій грі по всім ігровим компонентам впевнено розібрався з лідером змагань.

Вже на третій хвилині під час розіграшу кутового спалахнула «пожежа» біля воріт «Миру». На підборі Роман Мироненко вдало зіграв головою, проте а ні Євгенові Ушакову, а ні Романові Дацюку не вдалося нанести завершального удару.

Після стартової активності команди взяли паузу – вичікуючи на помилку опонента. Поступово черкащани перебрали на себе важелі гри. В середині першого тайму та перед свистком на перерву «Славутич» створив два фактично ідентичних гольових моменти. Спочатку, Дацюк, отримавши м’яча на хід від Ушакова, вміло прибрав захисника і, викотив шкіряну кулю в центр воротарської – Сергій Чеботарьов з вбивчої дистанції не зміг переграти голкіпера господарів Дениса Боброва. А потім настала черга Захаревича хапатися за голову – Олег Лівицький «знайшов» на фланзі Олександра Обревка, який вирізав м’яча на Ярослава, проте півзахисник славутчан влучив у воротаря «Миру». Також, у першій 45-хвилинці слід відзначити епізод, коли Ушакову не вистачило кількох сантиметрів щоб замкнути простріл Чеботарьова. Натомість господарі спромоглися лише на кілька на-пів моментів. Зокрема, Павло Чмеленко потужним пострілом із-за 30-ти метрів перевірив реакцію Тимура Чоларії.

На старті другої половини поєдинку приїжджа команда відкрила рахунок. Роковою стала помилка голкіпера горностаївців на виході після навісу Ярослава Захаревича з правого флангу – Олександр Шимко з лінії карного майданчика ввігнав м’яча до сітки воріт господарів. Цей гол став сотим за час виступів «Славутича» у чемпіонаті України.

Повівши вперед, черкащани взяли під контроль розіграш м’яча та зацементували всі підступи до свого карного майданчику. Епізодами славутчани по кілька хвилин закривали господарів на їхній половині поля.

Наприкінці гри суперники обмінялися взяттями воріт. Свій 50-ий матч за «Славутич» Роман Дацюк відзначив красенем голом, а за хвилину до завершення основного часу Олег Волков підсолодив гіркоту поразки лідера друголігових перегонів. У компенсовані арбітром п’ять хвилин черкащани вміло контролювали гру і у підсумку довели її до заслуженої перемогли.

ФК "Славутич"

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору