Новини ЗМІ

ФК «Тернопіль» на виїзді впевнено долає «Кремінь»: 2-0

09:41, 28 серпня 2013

Футболісти ФК «Тернопіль» здобули першу виїзну перемогу у цьому сезоні.

На штучному газоні Кременчука тернопільська команда здолала ФК «Кремінь».

Перший тайм проходив за рівної гри. Та уже на 18-ій хвилині Роман Гаврилюк відгукнувся на подачу з флангу і завдав прицільного удару по воротах суперника, 1-0.

За аналогічним сценарієм розвивалась і друга половина матчу. На 60-ій хвилині Богданов, який відзначився також в попередньому виїзному поєдинку, перкинув м’яч через захисника, вийшов на воротаря і прокинув м’яч повз кіпера, 2-0.

Після забитого м’яча господарі знітилися і гравці ФК «Тернпіль» почали повністю контролювати гру.

Правда на 80-ій хвилині тернополяни з порушенням зупинили атаку суперника, суддя вказав на 11-метровий. Втім, Микола Плетеницький не дав футболістам «Кременчука» розмочити рахунок, парирувавши пенальті.

Під завершення гри гравці ФК «Тернопіль» могли доводити рахунок до розгромного, однак Сергій Полянчук на 90-ій хвилині не використав свою можливість.

«Ця перемога стала чудовим подарунком до Дня міста нашим вболівальникам, почесному президенту клубу Сергію Надалу і тернополянам. Ми дуже хотіли напередодні свята порадувати усіх хорошим результатом і задоволені, що нам це вдалося. Також відрадно, що на штучному газоні ніхто з наших футболістів не травмувався, ми не отримали жодної жовтої картки, тож продовжуємо боротьбу без втрат», – розповів після матчу головний тренер ФК «Тернопіль» Василь Івегеш.

ФК "Тернопіль"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору