Новини ліги

Вітання президентові ФК «Шахтар» Свердловськ

12:51, 22 серпня 2013

Президентові

ФК «Шахтар» Свердловськ,

генеральному директорові

ДТЕК «Свердловантрацит»

Богданову О. М.

  

Шановний Олександре Миколайовичу!

Прийміть найщиріші вітання від мене особисто, Адміністрації Професіональної футбольної ліги та її клубів  з нагоди присвоєння звання «Герой України» та нагородження Орденом Держави!

Ви належите до тієї категорії людей, яким властиві вміння відстоювати свою принципову позицію, постійне прагнення до самовдосконалення. Глибина духовних переконань, невтомна праця, мудрість, поміркованість та життєвий досвід стали запорукою Вашого успіху.  Ця нагорода є красномовним свідченням Ваших якостей талановитого керівника, організатора та мецената, одним із прикладів чого є зразкове будівництво стадіону ім. М. І. Горюшкіна та стрімкий розвиток ПФК «Шахтар» Свердловськ. Ви створюєте всі передумови для процвітання «Шахтаря», який упевнено рухається до нових перемог.

Від усієї душі засвідчуємо Вам, Олександре Миколайовичу, почуття незмінної поваги та глибокої шани. Бажаємо, щоб підґрунтям Вашого щасливого життя та плідної професійної діяльності були міцне здоров’я, серце, сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття!

З повагою

президент ПФЛ М. Бальчос




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору