Новини ЗМІ

ФК "Енергія": нічия з «канонірами»

14:27, 18 серпня 2013

«Арсенал-Київщина» – «Енергія» – 1:1 (0:1). 
17 серпня. м. Біла Церква, стадіон «Трудові резерви», 18:00. Поле: 3, Темп.: +28. Глядачів: 200
Судді: Тельбух Л. Суряк Ю., Шандор О., Вишневський Ю.
Делегат ФФУ: Каліта І.

«Енергія»: Зелінський, Щербина, Горбачов, Шешеня, Арутюнян, Ковальчук (Скоцький), Логвиненко (Котов), Гарібян, Черняєв, Комягін (Цвик), Муковозов. 
Тренер: Юрій ОКУЛ.

Голи: Савчук (50) – Скоцький (36).
Попередження: Куба (63), Савчук (75) – Муковозов (35), Щербина (47), Скоцький (75), Котов (75).

У 6 турі наша команда зустрічалася білоцерківським «Арсенал-Київщина». Нещодавні учасники першої ліги, «каноніри» не виглядають переконливо у новому сезоні. Після 5 матчів чемпіонату команда з передмістя столиці мала в активі лише 5 очок. Результат новокаховчан був не надто вищим, тож суперники боролися за 3 очки, які могли б покращити їхнє турнірне становище.
Гостям вдавалося контролювати хід поєдинку у першому таймі. Однак втілити цю перевагу в гол «Енергія» змогла лише в одному епізоді. Володимир Шешеня вдало пройшов по флангу і зробив точну навісну передачу на Богдана Скоцького. «Четвірка» новокаховчан упевнено переграв кіпера господарів ударом головою. До перерви гості могли відзначатися ще раз, але ударові Муковозова не вистачило влучності.
На початку другого тайму білоцерківці змогли відквитати пропущений м’яч. Також ударом головою відзначився Савчук. До кінця поєдинку команди діяли з перемінною активністю. Однак господарі могли вирвати перемогу в кінці матчу. Та завдяки вдалим діям Зелінського нічийний рахунок зберігся до фінального свистка.
Після виїзної нічиєї «Енергія» залишається на 12-му місці в турнірній таблиці. Наступний матч підопічні Юрія ОКУЛА зіграють вдома, 22 серпня проти хмельницького «Динамо». Очікуємо на підтримку вболівальників на стадіоні «Енергія»!

ФК "Енергія"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору