Новини ліги

Вітання П. Г. Мамонову з нагоди 65-річного ювілею

15:49, 16 серпня 2013

Шановний Петре Гавриловичу!

Від імені Професіональної футбольної ліги України, її клубів та мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого ювілею!

З почуттям глибокої поваги ми відзначаємо, що вся Ваша біографія нерозривно пов’язана з вітчизняним футболом. Дозвольте висловити Вам від усієї футбольної спільноти вдячність за вагомий внесок в справу розбудови та популяризації футболу в Україні. Ми високо цінуємо Вашу працелюбність і компетентність, життєву мудрість та діловитість, які створюють Вам заслужений авторитет і повагу серед футбольної сім’ї України вже протягом 40 років. Ваше ім’я завжди асоціюється у футбольної громадськості з таким поняттям, як професіонал найвищого рівня, для якого футбол – це доля!

Від усієї душі засвідчуємо Вам почуття незмінної поваги та глибокої шани! Поздоровляючи з цим чудовим святом, зичимо Вам завжди відчувати невичерпне джерело сил, натхнення, оптимізму та невпинного руху вперед!

Ми від щирого серця бажаємо, аби всі Ваші справи були непідвладні плину часу та зміні поколінь. Хай Ваше життя буде світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додадуть життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі!

З повагою

президент  ПФЛ М. Бальчос

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору