Новини ЗМІ

Нічийний синдром "Оболонь-Арени"

10:00, 12 серпня 2013

Наша молода команда зіграла свій п`ятий матч у чемпіонаті другої лиги. Поки що прослідковуються дві тенденції. Перша -- ми не програємо, друга -- не можемо виграти вдома. У середу нічийний синдром домашніх стін "пивоварів" підтвердила й кубкова зустріч, а в неділю фінальний свисток арбітра знову засвідчив мировий результат.

Чи міг "Оболонь-Бровар" виграти цей матч? Звісно, якби наші футболісти частіше потарпляли в площину воріт суперника, а також, якби не припустилися двох ну зовсім незрозумілих помилок у захисті, що стали вартими двох пропущених голів. Чи могли ми програти? Звісно, якби клубна селекція не знайшла Микиту Вовченка, що став героєм матчу проти "Шахтаря".

Вихованець кременчуцького футболу, який ще минулого сезону вражав ворота суперників молодіжної команди полтавської "Ворскли", схоже, знайшов своє місце в "Оболонь-Броварі". Звісно, хочеться не наврочити, та хлопчина показує себе кращим чином. Так, поки що далеко не завжди, а скоріше епізодично, але задатки бомбардира у Микиті присутні. 

На початку другого тайму, за рахунку 0:1, Вовченко разом з Корольчуком поборовся за верховий м`яч з захисниками свердловського коллективу, й, отримавши момент для удару, мало не порвав сітку під поперечкою воріт Тукача. А невдовзі, відгукнувшись на розрізний пас Корнєва (Андрій, доречі, як завжди не лишав живого місця від центра поля, виборюючи один м`яч за другим), виграв забіг у оппонента, й знову невідпорно пробив у верхній кут. Шкода, що ці звитяги форварда не принесли команді трьох залікових пунктів. Його партнери були близькі до того, щоб вирвати перемогу, одначе Фаворову двічі не пощастило з потряплянням м`яча у ворота, бо бив Артем дуже класно.

І, тим не менш, підопічних Сергія Солдатова відверто треба привітати. Все таки для новоутвореної команди нічия з серйозним бійцем другої ліги, який ще недавно протистояв "Динамо-2" у матчі за право виступати дивізіоном повище, є звитягою. Головне продовжувати в дому ж дусі. Наступним випробуванням для киян стане виїзний поєдинок з "Гірняком-Спорт", що відбудеться наступної суботи. Комсомольці, доречі, скористалися втратою очок "пивоварами" й після перемоги над "Скалою" посунули наш коллектив на 6-ту сходинку. 

"Оболонь-Бровар" -- "Шахтар" -- 2:2 (0:1)

Голи: Вовченко (49, 57) -- Лукашов (27), Шарко (59).

"Оболонь-Бровар": Онопко, Майданевич, Таран, Черемісін, Остапенко, Лещенко (Пронак, 55), Корнєв, Проневич (Фаворов, 67), Маринчук (Гордійчук, 46), Корольчук (Слободян, 81), Вовченко (Литовчак, 86).

Запасні: Дяченко, Березанський.

 Тренер: Сергій Солдатов.

 "Шахтар": Тукач, Поляниця, Шеремет, Яскович (Пащенко, 68), Головко, Коновалов (Тарануха, 86), Хаблов, Лукашов, Янченко (Салатін, 90+1), Шарко (Борш, 64), Коробкін (Коробкін, 54).

 Запасні: Гришин, Ткачов.

 Тренер: Геннадій Сушко.

11.08.2013. Київ. "Оболонь-Арена". 700 глядачів. +27`С.

Арбітр: Д.Романов (Дніпропетровськ), ассистенти: Д.Сердюк (Полтава), А.Шевчук (Рівне). Делегат ФФУ: О.Циганков (Тернопіль)

Попередження: Корольчук (18), Вовченко (46), Пронак (79) -- Хаблов (33).

ФК "Оболонь-Бровар"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору