Новини ЗМІ

«Гірник-Спорт» – «Енергія» – 4:1

10:54, 5 серпня 2013

«Гірник-Спорт» – «Енергія» – 4:1 (1:1). 
3 серпня. м. Комсомольськ, стадіон «Юність». Глядачів: 400
Судді: О. Деревінський, О. Жуков, О. Вітт, А. Яненко.
Делегат ФФУ: О. Журба.

«Гірник-Спорт» Ситніков, Нелін, Рафальський, Мойсеєнко, Галушкін, Прошенко, Корольков, Клімаков, Дячук, Петриченко, Кірієнко. 
Запасні: Кліщук, Гречка, Клименко, Ніколайчук, Голядинець, Бойко, Кисіль.
Тренер: Ігор ЖАБЧЕНКО.

«Енергія»: Зелінський, Щербина, Черній (Цвик), Шешеня, Арутюнян, Ковальчук, Логвиненко (Горбачов), Гарібян (Скоцький), Комягін, Черняєв, Муковозов.
Запасні: Остапенко, Мостіпан, Соловйов, Риженко.
Тренер: Юрій ОКУЛ.

Голи: Кірієнко (16 - пен., 63, 89), Ніколайчук (86) – Черняєв (33).
Попередження: Дячук (52), Петриченко (58), Клімаков (65) – Гарібян (9), Щербина (34). 

У четвертому турі чемпіонату «Енергія» зазнала виїзної поразки від команди «Гірник-Спорт» із Комсомольська. Провівши перший тайм у рівній боротьбі, новокаховчани наробили вдосталь помилок у другій половині матчу і в підсумку поступилися 1:4. 
Вже в дебюті поєдинку господарі повели в рахунку. Не без допомоги арбітра... Суддя угледів фол на Галушкіну у штрафному майданчику гостей і призначив пенальті. Кірієнко реалізував його впевнено. Після прикрого голу «Енергія» стала активнішою в нападі. Гра вирівнялась і незабаром гості зрівняли рахунок. Тривалу комбінацію новокаховчан завершив Павло Черняєв, який з близької відстані переграв кіпера комсомольців. До перерви команди боролися за територіальну перевагу, а гостроти біля воріт майже не виникало.
Початок другого тайму теж не віщував провалу. Однак на 63 хвилині оборона гостей припустилася грубої помилки і дозволила Кірієнку забити другий гол. А в кінцівці матчу наш захист пробили ще двічі. Спочатку Ніколайчук красивим ударом метрів з 18 обвів Зелінського, а на 89 хвилині Кірієнко оформив хет-трик, розстрілявши ворота «Енергії» впритул. 
Наступну гру підопічні Юрія Окула проведуть в рамках другого попереднього етапу Кубка України. Вдома, 7 серпня «Енергія» прийматиме першолігову «Десну» з Чернігова.

ФК "Енергія"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору