Новини ЗМІ

ФК "Оболонь-Бровар": вже п`яті!

10:46, 5 серпня 2013

Другий виїзд ФК "Оболонь-Бровар" у поточному сезоні завершився перемогою. Так само, як і у Кривому Розі, підопічні Сергія Солдатова вдосталь полоскотали нерви вболівальникам впродовж усього матчу, аж доки фінальний свисток арбітра не зафіксував тріумф "пивоварів".

Тренерський штаб киян на матч проти "Кристалу" виставив склад майже індентичний тому, що за тиждень до того на полі "Оболонь-Арени" зіграв внічию з "Карлівкою". Єдина відмінність полягала в тому, що крайнього нападника Андрія Бартошука в "основі" замінив новачок коллективу Микита Вовченко, який ще зовсім нещодавно забивав голи у складі "Кременя" та молодіжного складу "Ворскли".

Активнішими на початку зустрічі були господарі, чиї атаки одна за одною насувалися на володіння Онопка. Але Віталій тримався молодцем, й додавав впевненості партнерам. Саме він і став героєм першого тайму. На 39-й хвилині Маринчук порушив правила у карному майданчику й суддя вказав на 11-метрову позначку. Капітан херсонців Сітало, який 1 серпня відсвяткував день народження, пробив сильно й точно, але кіпер продемонстрував фантастичну реакцію й удар відбив. На цій мажорній ноті футболісти "Оболонь-Бровар" пішли вперед, та відкрити рахунок до перерви так і не змогли.

Друга половина зустрічі пройшла здебільшого в центрі поля. Атаки проводили обідві команди, але нічим особливо небезпечним вони не запам`ятались. Тому справжнім снігом на голову для місцевої публіки став результативний удар все того ж Маринчука на 81-й хвилині матчу. Як потім виявилось, цей гол був вартий трьох залікових пунктів.

Отже, після чотирьох турів "Оболонь-Бровар" займає п`яту позицію в турнірній таблиці і в гарному настрої готується до матчу Кубку України проти "Миру" з Горностаївки. Приходьте підтримати команду на "Оболонь-Арену" у середу на 17.30.  

"Кристал" (Херсон) -- "Оболонь-Бровар" (Київ) -- 0:1 (0:0)

Гол: Маринчук (81).

На 39-й хвилині Сітало не реалізував пенальті (воротар).

"Кристал": Холоша, Жоров, Ленський, Кучеревський, Цой (Нікіщенко, 90+1), Піркавець (Бічевой, 75), Сітало, Козаченко, Барладим (Потапенко, 83), Белмохтар (Іванов, 90+1).

Запасні: Касперович, Цибульский, Челідзе. 

Тренер: Сергій Шевцов.

"Оболонь-Бровар": Онопко, Лещенко (Бартошук, 80), Черемісін, Таран, Майданевич, Корнєв, Проневич (Березанський, 90+5), Остапенко, Маринчук (Слободян, 84), Вовченко (Пронак, 76), Корольчук (Фаворов, 84).

Запасні: Дяченко, Варнавський. 

Тренер: Сергій Солдатов.

03.08.2013. Херсон. Стадіон "Кристал". 900 глядачів. +27`С.

Арбітр: А.Нізола (Івано-Франківськ), ассистенти: В.Малокостов (Севастополь), А.Полянін (Сімферопололь). Делегат ФФУ: Ю.Маніло (Хмельницький).

Попередження: Швей (41) -- Черемісін (21), Проневич (37), Маринчук (38). 

ФК "Облонь-Бровар" 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору