Новини ліги

Василь Івегеш: «Задоволені, що із «Гірником» змогли показати гарну гру і порадувати вболівальників»

08:50, 29 липня 2013

Після першого домашнього поєдинку з криворізьким «Гірником», в якому тернополяни перемогли з рахунком 4:0, головний тренер ФК «Тернопіль» Василь Івегеш на післяматчевому інтерв’ю не приховував задоволення від здобутого результату.

– Раді, що змогли показати гарну гру і порадувати вболівальників. «Гірник» – команда непроста, цікава. Ми постаралися «закрити» їхніх технічних футболістів і усю гру перевести на половину поля суперника. Нам вдалися дві контратаки в першому таймі,  на початку другого тайму вистояли під натиском «Гірника», а далі вже проявили свої козирі – фізичну підготовку та домінування на полі.

– Чи думали після першого тайму, що матч закінчиться з таким великим рахунком?

– Насправді я дуже переживав і просив футбольного бога, щоб ми не пропустили, особливо на перших хвилинах. Бо в Миколаєві ми теж вигравали, але потім пропущений м’яч дещо шокував наших футболістів. Удома хлопці з завданням справилися – не пропустили, а потім взяли гру під свій цілковитий контроль і могли доводити рахунок до непристойного.

– Богдан Семенець мав вагомі шанси зробити хет-трик у матчі, якби взявся пробивати призначений суддею 11-метровий. Чи у команді їх виконує виключно «штатний» пенальтист?

– Коли минулого сезону ми бачили, що Семенець претендує стати кращим бомбардиром, то давали йому можливість і пенальті пробивати, але він не забивав. Богдан в нас совісний, чесний, дав після цього пробивати іншим. Є в нас Атласюк, який не промахується, йому і довіряємо виконувати 11-метрові.

ФК "Тернопіль"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору