Новини ліги

ФК «Тернопіль» впевнено обіграв «Гірник» 4:0

08:49, 29 липня 2013

У своєму першому домашньому матчі муніципальна команда Тернополя порадувала болільників, забивши 4 голи(!) у ворота суперників.

Рівна гра у матчі точилася орієнтовно хвилин 15.

А на 19-ій хвилині форвард ФК «Тернопіль» Богдан Семенець в центрі штрафної, відкриваючись на пас, вдало відтіснив корпусом захисника, і з виборотої позиції впевнено пробив повз воротаря.

Вже через хвилину суперники знову розпочинали з центру поля – після невпевненої гри воротаря «Гірника», який отримав пас від свого захисника і мав би вибивати м’яч у поле, той же Семенець опинився першим біля м’яча і легко переправив його у сітку воріт: 2:0.

Після «чорної» для криворіжців двохвилинки гра дещо заспокоїлась. «Гірник» пробував переламати гру, провівши кілька атак, однак усі удари суперників ставали легкою здобиччю воротаря ФК «Тернопіль» Миколи Плетеницького. При цьому гості не гребували грати «брудно», через що на полі періодично виникали паузи, зумовлені тим, що гравцям ФК «Тернопіль» надавали допомогу.

На початку другого тайму «Гірник» знову кинувся атакувати, а на 60-ій хвилині гості дуже небезпечно пробивали штрафний. Завдяки карколомному сейву Микола Плетеницький вберіг свої ворота.

А вже через 2 хвилин ФК «Тернопіль» вкотре забиває.

Після того, як захисник гостей Віталій Павлов зіграв рукою у власному карному майданчику, суддя призначив пенальті. Півзахисник ФК «Тернопіль» Сергій Атласюк впевнено виконав 11-метровий, «пробивши» не лише воротаря, а й сітку – м’яч після його удару з воріт покотився на бігову доріжку, а на табло засвітилося 3:0.

Невдовзі після проходу з лівого флангу гол сильним ударом у дальній від воротаря кут забив Сергій Полянчук.

В подальшому футболісти ФК «Тернопіль» могли ще збільшувати рахунок, однак при виході один на один Семенець перекинув м’яч  і через воротаря, і через ворота, ще в кількох епізодах бракувало влучності при ударах із вигідних позицій і його одноклубникам.

Втім, болільників це не надто розстроїло, після завершення матчу вони в один голос скандували футболістам «Молодці!». Перший домашній матч вдався. 

ФК "Тернопіль"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору