Новини ліги

Фавбет Ліга 1 - чемпіонат України з футболу серед команд клубів першої ліги

20:57, 26 липня 2013

25 липня у приміщенні ПФЛ відбулася прес-конференції за участі президента Ліги Мілетія Бальчоса, власника ТМ Андрія Матюхи, віце-президента ПФЛ Ігоря Шама та операційного директора Фаворит Тото Сергія Єфименка. У ході роботи відбулася презентація назви чемпіонату з футболу серед команд клубів першої ліги, а також нового логотипу змагань.  

favbet

 Як повідомлялося раніше, Професіональна футбольна ліга та ТМ FAVBET підписали угоду про титульне спонсорство змагань, що проводяться серед професіональних команд першої-другої ліг. Віднині, згідно з умовами контракту, чемпіонат України з футболу серед команд клубів першої ліги віднині має назву «Фавбет Ліга 1».


 «Композиція нового логотипу поєднала корпоративні кольори обох організацій, а назву «Фавбет» чемпіонат отримав від імені титульного спонсора», - пояснює президент ПФЛ Мілетій Бальчос. «Взагалі, маю наголосити, що така подія в історії Ліги відбулася вперше: підписання угоди в контексті титульного спонсорства. Партнерство з ТМ FAVBET – це далекоглядна перспектива, що відкриває широкі можливості для розвитку ПФЛ, що виступають у чемпіонаті під її егідою, і самої торгівельної марки FAVBET».


 

 У свою чергу, Андрій Матюха зазначив: «Наразі український футбол знаходиться на такій стадії розвитку, що потребує всебічної підтримки. Нехай не завжди вкладені інвестиції приносять очікуваний результат, але, розпочавши нашу співпрацю півтора роки тому, не можемо кинути справу на півшляху. На моє переконання, перша ліга має доволі високий потенціал, а тому партнерство з ПФЛ дає нам можливість зробити свій внесок у розвиток футболу в Україні».




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору