Новини ліги

Анонс матчу 3-го туру Фавбет-Лиги 1

08:58, 26 липня 2013

"Буковина» - «Геліос"

26 липня. Чернівці. «Буковина». 17:00

Арбітр Володимир Новохатний (Київ)

Асистенти: Андрій Барановський (Бородянка), Олександр Марчик (Київ)

Відеотрансляція - канал "Футбол"

Ані "Геліосу", ані "Буковині" поки що ще не вдавалося відзначитися голом у чужих воротах, а "сонячні" так і зовсім ще очок не набирали. І хоч на рахунку чернівчан один набраний бал у скарбничці є, місцевих шанувальників гри мільйонів цей факт навряд чи тішить. Тиждень тому підопічні Вадима Зайця не зуміли зломити опір армянського "Титана". Пропустивши в першій половині матчу, "жовто-чорні" так і не знайшли аргументів, щоб відкрити рахунок своїм голам у чемпіонаті. Господарі ще й зазнали кадрових втрат: Павло Рибковський, який у двох зустрічах "буковинців" у нинішньому сезоні виходив у основі, буде змушений пропустити матч через червону картку, зароблену в Армянську.

У свою чергу з табору "червоно-чорних" чутні радісні позивні. Повернувся після дискваліфікації Сергій Борзенко, а також іде на поправку ще один гравець оборонного плану Віктор Мельник, однак навряд чи вболівальникам "сонячних" слід його сьогодні очікувати в основі.

Звертає на себе увагу історія взаємин команд. "Буковинцям" ще жодного разу не вдавалося перегравати харків'ян на своєму полі. У трьох поєдинках арбітрами двічі було зафіксовано нічию, а ще одного разу перемога була на боці "Геліоса".

Статистика очного протистояння. 6 матчів: +2 = 2-2; 7-6.

З них - на полі "Буковини". 3 матчі. +0 = 2-1; 2-4.

Джерело: інтернет-портал Ua-football




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору