Новини ліги

Мілетію Бальчосу вручено Сертифікат громадського визнання

11:56, 5 липня 2013

5 липня 2013 року у Києві відбулося спільне засідання Центрального комітету ВПС «Футбол України» та Правління Асоціації футболістів професіоналів України. Під час засідання президент Луганської обласної асоціації спортивної громадськості П. І. Войков вручив президенту ПФЛ Бальчосу М. В. Сертифікат громадського визнання.

certificate_balchos

Під час вручення нагороди Павло Ігнатович відзначив, що критична ситуація в системі змагань ПФЛ, пов’язана з фінансовою неспроможністю деяких клубів, мала високий ступінь безповоротності процесу обвальної деструктизації. В цій непростій ситуації, за словами П. І. Войкова, президент ПФЛ продемонстрував інноваційний рівень аналітичного мислення та еталон ефективної оптимізації принципу державного прагматизму як керівника національного масштабу, а завдяки конструктивним виваженим діям Бальчоса М. В. та його команди в умовах кризи досягнуто дотримання спортивного принципу та динаміки розвитку системи змагань ПФЛ.

Мілетій Бальчос висловив щиру вдячність Луганській обласній асоціації спортивної громадськості, а також її президенту, та відзначив, що такого результату досягнуто не лише завдяки йому, а й команді однодумців, а також підтримки усіх клубів Професіональної футбольної ліги.

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору