Новини ліги

Відбувся візит делегації ФІФА

11:50, 5 липня 2013

4 липня у Будинку футболу відбувся візит до ФФУ делегації ФІФА щодо участі української національної асоціації у програмі ФІФА «PERFORMANCE», яка стосується покращення управління у футболі в національних асоціаціях. У зустрічі взяли участь президент ПФЛ Мілетій Бальчос, перший віце-президент ПФЛ, віце-президент ФК «Геліос» Ігор Шам та директор ФК «Оболонь-Бровар» Олександр Резніченко. У ході бесіди обговорено низку важливіших питань, що стосуються функціонування ПФЛ, у тому числі ефективна маркетингова діяльність, спрямована на покращення фінансово-економічного становища клубів.  Разом з цим учасники не оминули проблем спортивної інфраструктури клубів, безпеки та громадського порядку під час матчів. Особливу увагу приділено обговоренню діяльності ПФЛ в частині запобігання та протидії досягненню фіксованих (договірних) результатів та іншим правопорушенням у футболі. Президент ПФЛ щиро подякував співробітникам УЄФА за надання методичної підтримки з цього питання та висловив сподівання, що співпраця у цьому напрямі продовжиться й надалі.

Ще однією темою стала ініціатива ПФЛ щодо розроблення законопроекту, який би передбачав преференції для бізнесу, що інвестує у спорт, у тому числі – податкові канікули. Водночас обговорення торкнулося дитячо-юнацького футболу, який потребує неабиякої фінансової підтримки.

Представники ФІФА позитивно оцінили роботу ліги, а також взяли до уваги пропозиції представників ПФЛ щодо шляхів вирішення зазначених проблем, у тому числі в частині підтримки дитячо-юнацького футболу, та запевнили, що ФІФА, зі свого боку, уважно розгляне їх та в установленому порядку зробить необхідні кроки.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору