Новини ліги

Анонс перших матчів етапу плей-офф

19:23, 11 червня 2013

Нагадуємо, за право виступати в чемпіонаті України серед команд клубів першої ліги в сезоні 2013/2014 сперечатимуться колективи, які посіли 15-16 місця в першій лізі ("Одеса", "Динамо-2" Київ) та другі місця в групах "1" і "2" другої ліги ("Нива" Тернопіль, "Шахтар" Свердловськ). Етап плей-офф складатиметься з двох матчів на полях кожного із суперників.

 12 червня (середа)

 

 

 "Одеса" - "Нива" Тернопіль

  Арбітр - Сергій Скирда (Харків)

м. Одеса. Стадіон "Спартак". 18.00.

 Для тернопільської "Ниви" звітні матчі плеф-офф, безумовно, найважливіші за останні роки. Команда Ігора Яворського вперше за останні сезони отримала шанс підвищитися в класі, тож, можна не сумніватися, що тернополяни докладуть максимум зусиль задля досягнення мети. Водночас, в Одесі будь-якій команді грати складно й підлеглі Дмитра Пархоменка обгрунтовано розраховуватимуть на підтримку власних уболівальників. Турнірний шлях у першій лізі для "моряків" складався досить важко, але на вирішальні матчі команда з Південної Пальміри обов'язково мобілізує свої сили.

 

"Шахтар" Свердловськ - "Динамо-2" Київ

  Арбітр - Роман Бохняк (Севастополь)

 м. Ровеньки. Стадіон "Авангард". 17.00.

 Історична перемога "Шахтаря" в Кременчузі відкрила перед гірниками шлях до першої ліги - таким є підсумок виснажливої та нервової весни в групі "2" другої ліги. Останнім бар'єром для свердловських футболістів стане друга команда київського "Динамо", котра цього сезону посіла найбільш низьке місце в першому дивізіоні за історію своїх виступів у ньому. Для киян етап плей-офф - відмінна можливість довести свій клас. Але з огляду на ігрову форму "Шахтаря", який наприкінці сезону видав серію з п'яти перемог поспіль, звітне протистояння має неабияку інтригу.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору