Новини ліги

ФК "Севастополь" святкує вихід до Прем'єр-ліги

23:28, 8 червня 2013

По завершенню матчу 34-го туру першої ліги, в якому підопічні Олега Кононова зіграли внічию зі столичним "Динамо-2" (0:0), відбулися урочистості з нагоди виходу футбольного клубу "Севастополь" до вищого дивізіону українського футболу.

Зі знаменною подією севастопольців привітав президент ПФЛ Мілетій Бальчос, котрий нагородив команду золотими медалями та вручив переможцям пам'ятний приз. Поздоровляючи керівництво, тренерський штаб та футболістів команди з перемогою в чемпіонаті України з футболу серед команд клубів першої ліги, президент Ліги водночас привітав жителів однойменного міста, наголосивши на тому, що саме їхня відданість та вщент заповнений стадіон щоразу допомагають команді підтримувати свій високий клас.

"Я дуже радий за севастопольський клуб, який вкотре довів, що він здатний підкорювати нові вершини. Це підтвердила впевнена гра команди впродовж усього сезону, в якому ФК "Севастополь", окрім перемоги в чемпіонаті першої ліги, дійшов до півфіналу Кубка України. Цей клуб покликаний стати послідовником славнозвісних футбольних традицій міста, що роками зберігалися своїми засновниками. Вам швидко  вдалося добитися прогресу та набути такої майстерності, що дозволили команді футбольного клубу "Севастополь" представляти своє місто  у когорті найсильніших команд України наступного змагального сезону.  Щиро бажаю "Севастополю" широкого плавання й семи футів під кілем!", - зазначив президент ПФЛ.

Фото прес-служби ФК "Севастополь"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору