Новини ліги

Вітання ФК "Шахтар" з нагоди перемоги в Кубку України

10:38, 23 травня 2013

Шановні колеги!

 

Дозвольте від імені Адміністрації та клубів Професіональної футбольної ліги привітати керівництво, футболістів, тренерський штаб команди, усіх працівників клубу та вболівальників ФК «Шахтар» Донецьк з дев’ятою перемогою в Кубку України!

За роки свого існування клуб здобув бездоганну репутацію завдяки стабільній, динамічній роботі, відповідальному та творчому ставленню до справи усього колективу.

 За цей час ФК «Шахтар» вписав не одну славетну сторінку в історію вітчизняного футболу,  подарувавши вболівальникам неперевершене відчуття причетності до великої гри.  Ваш клуб виховав плеяду видатних футболістів та тренерів, якими пишається вся країна. Попереду у вас – ще більш яскраві здобутки на футбольній ниві України та Європи: ми впевнені, клубу до снаги досягати омріяних цілей завдяки цілеспрямованості та самовідданій грі футболістів команди.

Ми пишаємося тим, що ФК «Шахтар» є частиною сім’ї Професіональної футбольної ліги та глибоко вдячні за ваш високий професіоналізм і активну участь у розвитку  футболу нашої країни.

Від щирого серця бажаємо здоров’я, щастя, миру, радості та реалізації всіх задумів! Нехай ваші справи будуть непідвладні часу та зміні поколінь!

 

З повагою

президент                                                                                      М. Бальчос

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору