Новини ліги

Вітання Колегії арбітрів та інспекторів м. Києва з нагоди 100-річного ювілею

13:33, 21 травня 2013

Голові Колегії

 футбольних арбітрів

 та інспекторів м. Києва

Шамичу О. М.,  

колективу та працівникам

 Шановний Олександре Миколайовичу, шановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання від мене особисто, Адміністрації Професіональної футбольної ліги та її клубів з нагоди 100-річного ювілею Колегії футбольних арбітрів та інспекторів міста Київ!

100-річний ювілей – це непересічна подія для всього українського футболу. Це ціла епоха розвитку, навчання, досвіду та важкої праці над створенням системи арбітражу в Україні.

Будучи майже одноліткою Федерації футболу Києва, за період своєї діяльності  Колегія заробила бездоганну репутацію завдяки  стабільній роботі та відповідальному ставленню до спільної справи усього колективу. Приємно констатувати, що Колегія, створена зусиллями видатних діячів футболу, має славну історію, традиції та непересічні здобутки.

 Наразі успішна діяльність Колегії - це результат, насамперед, вашої компетентності, обізнаності та досвіду управління господарством усієї організації.  

Хочемо висловити впевненість, що ви продовжуватимете докладати максимум зусиль щодо розвитку футболу на всіх рівнях. Нехай  ваші цілеспрямованість та наполегливість, знання та досвід всебічно сприяють розвитку футболу в столиці України. Здоров’я вам, колеги, щастя, миру, радості та реалізації всіх задумів!

З повагою

президент  ПФЛ   М. Бальчос 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору