Новини ліги

Вітання президентові ПФЛ Мілетію Бальчосу з нагоди дня народження

10:06, 15 травня 2013

Шановний Мілетію Володимировичу!

З нагоди Вашого Дня Народження прийміть найщиріші вітання від Адміністрації та клубів Професіональної футбольної ліги!

 Насамперед, дозвольте висловити Вам вдячність та глибоку шану за Ваш особистий вагомий внесок у справу розвитку футболу серед професіональних клубів, що представляють свої міста на території нашої держави! Ми знаємо, наскільки важкий це труд та скільки зусиль, терпіння та старань він вимагає для повноцінного життя та діяльності футбольних клубів України. Ми знаємо, що футбол – це Ваше покликання, віддушина та неспокій, це те, що приносить Вам задоволення та  створює сенс життя. Тому ми високо цінуємо Ваші професіоналізм, несамовиту працелюбність і глибоку компетентність, мудрість, добре серце, чесність та моральність.

Сердечно бажаємо, аби всі Ваші починання завжди отримували своїх послідовників, а задумані справи та проекти знайшли втілення в успіху та визнанні!  

Хай поруч з Вами будуть друзі та колеги-однодумці, чия підтримка буде вчасною,  життєвої наснаги Вам, міцного здоров’я та життєстверджувального настрою у реалізації щоденних справ, сміливих планів та сподівань. Нехай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує Вас енергією, натхненням та радістю сьогодення!

З днем народження, Мілетію Володимировичу!

З повагою,

Ваша команда – Адміністрація та клуби ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору